≫ 

Rešena misterija zubatog čudovišta bez očiju: Pronađen je nasukan na plaži nakon uragana (FOTO)

Mnogi su čak, kada su videli fotografiju, izjavili da više nikada neće ući u okean

  • 0

Naučnik Priti Desai je 7. septembra objavio slike čudovišta na Tviteru koje se nasukalo u blizini grada Teksasa i uplašilo ljude širom sveta. Mnogi su čak, kada su videli fotografiju, izjavili da više nikada neće ući u okean.

Tajanstveno morsko čudovište pronađeno na plaži: Nema ni oči ni usta, samo dve ogromne izbočine koje vire sa oba kraja tela (FOTO)

Držao je ruku iznad vode, a onda je ovo ČUDOVIŠTE iskočilo i progutalo mu je celu (VIDEO)

Desai jepozvao morske biologe širom sveta u pomoć kako bi identifikovali biće. Dr. Kenet Taj, biolog iz Smithsonian National Natural History muzeja tvrdi da je stvorenje zubata zmijolika riba (naučni naziv Aplatophis chauliodus grubo se prevodi kao "strašna zmija"), iako je dodao da bi se bez ispitivanja po repu moglo videti da li je reč o morskoj jegulji.

- Riba bi mogla biti Bathyuroconger vicinus ili Xenomystax - rekao je Tiaj za Earth Touch News.

- Sve tri vrste se pojavljuju van Teksasa i imaju velike šupljine slične zubima. Šteta što se ne može jasno videti vrh repa, po čemu bi se moglo bolje razlikovati o kojoj je tačno vrsti reč.

 

Ovo stvorenje retko se viđa jer ne raste više od metra i obično se zakopa u okeanskom dnu na dubinama između 30 i 90 metara, ali uragan Harvi ga je dislocirao iz morske dubine i nasukao.

Oči ovog stvorenja možda su se radpale u vodi, a možda su ih i pojela manja stvorenja u okeanu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA