• 9

Prava istina o američkom horor scenariju: Snimio je TRI AJKULE na ulicama Majamija posle uragana i najavio invaziju! (VIDEO)

Sablasni snimak je protutnjao društvenim mrežama kao i uragan, a posledice tek počinju da se osećaju

  • 9

Jedan od snimaka "američke apokalipse" posle uragana koji su protutnjali ovim delom planete je izazvao veliku pažnju medija u poslednjih nedelju dana. Međutim, vreme je da više ne prepuštamo društvenim mrežama da nam kroje svest, jer je prava istina o snimku "tri ajkule usred Majamija" potpuno drugačija.

Posle Irme, nova opasnost na Floridi: Aligatori i zmije slobodno šetaju ulicama (VIDEO)

Na snimku se vide tri objekta koja svojim vrhovima podsećaju na peraja ajkule, što dodatno deluje sablasno jer je video zabeležen u trenutku najvećeg potopa posle uragana Irme.

Korisnici društvenih mreža su poveli veliku diskusiju da li je uopšte moguće da se ove nemani nađu na ulicama Majamija i da li je snimak autentičan. Mnogi su najavili pravu invaziju ajkula posle nezapamćenog nevremena.

- Snimao sam ova tri objekta koja su plutala poplavljenom ulicom u Majamiju koja izgledaju kao ajkule. Molim vas napišete u komentarima da li mislite da je realno da su ovo zaista prave ajkule - napisao je autor snimka.

Neki su tvrdili da je ovo istina i da deluje realno, i čak upoređivali sa situacijom u Brizbejnu gde su ajkule bile potpuno dislocirane kod terena za golf i nastavile tamo da žive. Drugi su izneli i neoborivu činjenicu da ajkule inače ne plivaju zajedno, ali naravno da su se pojavili i oni koji su izuzetak objasnili kao posledicu prirodne katastrofe.

Na stanici FEMA, postoji spisak glasina o uraganu Irma, i ova priča o ajkulama se tamo ne nalazi. Ali jednostavno, scenario "Šarknado" nije moguć u ovoj situaciji. Inače, "Šarknado" ili "Tornado ajkula" je film sa bizarnom radnjom - obale SAD pogađa razorni tornado, koji dolazi sa okeana, a sa sobom nosi sve što mu je na putu, uključujući ajkule, koje padaju po gradovima i jedu ljude!

Stručnjaci su jasno saopštili da su ribe osetljive na promenu vazdušnog pritiska tokom oluje i da po pravilu idu u veće dubine kako bi bile bezbednije.

- Većini životinja će proraditi prirodni instikt i one će otići - rekao je direktor Laboratorije za jakule na kalifornijskom državnom univerzitetu.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima