≫ 

Osvojili su 50 miliona evra na lutriji, dali jedan na vilu, a onda je postala najjezivije mesto! (FOTO) (VIDEO)

Ovo je šokantno izdanje nekada luksuzne vile koja je imala 7 spvaćih soba. U njima sada žive narkomani, bande, pacovi, i tome nije kraj...

  • 1

Met i Kesi Topam (28) su osvojili na lutriji 50 miliona evra i ubrzo nakog toga odlučili da kupe vilu u vrednosti od 1,3 miliona evra u Notingemu. Od 2012. godine do danas, oni se još nisu uselili u kuću koju su planirali da pretvore u futuristički objekat koji se sastoji od četiri krila i ima bazen u podrumu.

Postanite vlasnik prelepe vile u Engleskoj za samo DVE FUNTE! (VIDEO)

Jedan od presudnih razloga je što je ova vila ostavljena na milost i nemilost vremena, i jednostavno, postala je - rupa. Luksuzna vila sa sedam spavaćih soba, dobila je svoje šokantno izdanje.

Foto: Nottingham City Council / For-Ward Planning Consultanc

Poznatija kao "kuća duga", postala je dom pacova i sklonište za zavisnike od droge. Policija konstantno dobija pozive i prijave vezane za ovu kuću, prema njihovim izveštajima, morali su da intervenišu desetak puta.

Foto: Nottingham City Council / For-Ward Planning Consultanc

Danas je kuća totalno drugačija od eko projekta koji je za nju planiran. U dokumentima se nalaze nacrti o bazenu u podrumu, parkingu ispod zemlje i plantaži pomorandži. Pored toga, jedan luksuzni bazen je trebalo da se nalazi u dvorištu.

Aplikacija je bila odobrena, ali se kasnije odustalo od nje zbog velikih troškova izgradnje. Komšije su je nazivale "kućom za Teletabise", ali je ona za nekoliko godina otišla u propast. Prošlog meseca su pobednici lutriji podneli novi zahtev za rušenje zgrade.

Foto: Baca Architects

Inače, ovaj objekat je poslužio i kao scenografija u fimlu 2012. godine "Uspon Mračnog viteza".

Međutim, kuća je postala "najstrašnije mesto u Notingemu", koju mladi čak obožavaju na Snepčetu zbog jezivih slika koje tamo mogu da naprave. Osim toga, ona privlači narkomane i kriminalce.

Svi toaleti su razbijeni, tako da su odvodi otvoreni, što je privuklo pacove da nađu svoje veliko utočište. Bazen je prazan i nezavršen, tako da je pravo čudo kako niko još nije povređen. Bašta je pretvorena u pravu džunglu.

Foto: Profimedia/MirrorPix

Inače, ovaj par je odbio da se izjašnjava o čitavoj aferi za lokalne medije.

Pogledajte snimke:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vukasin

    22. septembar 2017 | 22:55

    Cuj 45miliona funti? I slikali se za tv i novine, zna se ko je dobio, sta je kupio... A nasi kriju "kaobajagi dobitnike" Lota od par stotine hiljada ili milion €..to moze samo u Srbiji! a ljudi naivni pa igraju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA