Ajfelov toranj danas obara nedostižan rekord: Simbol Pariza dočekuje 300-milionitog posetioca!

Na svakih pola sata, sve do ponoći, biće priređen specijalno kreiran lajt šou za ovu priliku

  • 3

Ajfelov toranj će danas nizom koncerata ugostiti svog 300-milionitog posetioca otkako je ova znamenitost i simbol Pariza otvoren 1889. godine.

Ovo samo Srbi mogu: Opleli kolce tačno ispod Ajfelovog tornja, reakcija Francuza je fenomenalna (VIDEO)

Ajfelova kula dobija stakleni zid otporan na metke i udare kamiona: Francuzi u strahu od novih terorističkih napada

- U prizemlju će biti bubnjevi, na drugom spratu ambijent će biti džezerski, a na vrhu tornja atmosfera će biti romantična uz trio flauta - saopštila je firma SETE koja upravlja tornjem, prenosi AFP.

Na svakih pola sata, sve do ponoći, biće priređen specijalno kreiran lajt šou za ovu priliku, navodi se u saopštenju.

Ajfelov toranj je jedan od najpopularnijih spomenika u svetu, a prošle godine je privukao više od 5,8 miliona posetilaca, podseća AFP.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Francuz

    28. septembar 2017 | 09:06

    Francuska je jedina država koju godišnje poseti više turista nego što država ima stanovnika, iskoristili su sve moguće što su mogli da promovišu u turističke svrhe, od mode preko Alpa i brzih vozova pa do prelepih mondenskih gradova kao Nica i Kan, Bordo itd pa do hrane kao Francuski sirevi i pršut itd, ulaganje im se isplatilo pa bi Srbija mogla da nauči nešto od njih pa svojih, na primer, 40ak Banja da promoviše i investira u njih pa da Srbija postane poznata destinacija i lečilište mineralnim Vodama i čistom netaknut prirodom i Manastiri a... Al Aj, valjda ce se neko setiti da imamo turistički puno da ponudimo pa će početi da investira i pokaže neko drugo lice naše prelepe Srbije svetu još pogotovu što imamo otvoren direktan vazdusni prevoz sa Rusima i Kinezima, USA, EU! Da imam vlast tu bi investirao jer isplatilo bi se kao francuzima 100%!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA