≫ 

Najpoželjniji tata na Instagramu: Svo savršenstvo slilo se u jednog čoveka, zbog bogovskog izgleda prati ga preko 6 miliona ljudi (FOTO)

On je čovek bez afera, bez trunke negativnog i savršeno izvajanog tela

  • 11

On je Italijan Mariano di Vao iz Asizija - modni guru savršenog izgleda, koji je radio za najveće modne face. Model, glumac, vrlo uticajan bloger, oženjen čovek u srećnom braku i od novembra prošle godine otac dečaka. Upravo zbog te nove uloge, danas stvarno možemo reći - on je definitivno čovek za kojeg će i mame i tate podići palac gore i zapratiti ga na Instagramu. A već ga prati preko 6 miliona ljudi.

On je najseksi profesor matematike na svetu: Njegov čas nijedna devojka ne propušta (FOTO) (VIDEO)

Titula najpoželjnijeg tate samo je poslednja u nizu titula koje se vezuju za njegovo ime. On je čovek bez afera, bez trunke negativnog. Od prve slike koju vidite, ili teksta koji pročitate - sve je samo pozitiva.

Kao mladić je već s 18 godina pokazao da ne želi biti prosečan. Želeo je postati glumac, pa se iz Italije odselio u London gde su ga vrlo brzo na ulici spazili agenti modne agencije. Pitali su ga želi li odraditi jedno snimanje, a sve ostalo je istorija.

 
A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

Već na prvu loptu je savršeno legao modnoj industriji - mlad, prezgodan, harizmatičan, pa je ubrzo postao vrlo tražena roba vodećih modnih faca. Bio je lice (i telo) Hugo Bosa, Kavalija, Tomi Hilfigera, Dizela i drugih brendova za koje radi i danas.

Ali, oduvek je žudeo i za glumačkom karijerom koju je pokušao graditi u Njujorku. Ipak, čini se da su moda i smisao za modu oduvek bili utkani u njemu, pa je to iskoristio tako što je pokrenuo modni blog.

 
A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

Vrlo brzo je postao uspešan i na tom polju.

- Ljudima treba prave inspiracije. Zato su blogovi fenomeni modernog doba gde svako može pokazati svoje skrivene talente i biti ona prava motivacija ljudima - kaže Mariano..

 
A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

Savršenstvo od čoveka u svakom smislu - jedino što ga možete samo gledati. On svoje društvo već ima - suprugu Eleonoru i sinčića Nejtana, koji je postao nezaobilazan detalj na njegovim fotkama.

 
A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

Svestran? Itekako!

Najpoželniji tata na Instagramu? Definitivno!

Daljinac

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Besha

    30. septembar 2017 | 23:57

    I sta sad ..o cemu se radi..sta je izmislio ,sta napravio cime nas zaduzio..danas biceps ili zadnjica kroje javno mnjenje

  • Boki

    30. septembar 2017 | 21:21

    Izgleda kretenski sa ovom frizurom...

  • M

    30. septembar 2017 | 21:24

    Mmmm...njam, njam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA