≫ 

O Sarinoj guzi priča Balkan: Tverkovala je žestoko i zapalila muškarce, njen tata navijao tokom "poziva za parenje"! (FOTO) (VIDEO)

Njeni fanovi odušeljeni su što je prošla dalje u takmičenju i neprestano je bodre komentarima

  • 6

Sara Seifert (18), tverkašica iz Hrvatske, uspela je svojim nastupom da uzburka javnost do te mere da još svi pričaju o njenoj guzi i posebnom talentu, koji je pokazala na audiciji.

Tverkovale iznad sanduka, polivali ih i pljeskali po guzama: Voleo je muziku i žene, pa su mu na sahranu doveli ove dve cice (VIDEO)

- "Dao bih svoj auto samo da je ovako vidim uživo", "Nisam skidao pogled!", "Muškarcima dajte šećer i vodu"... - samo su neki od komentara koji su preplavili društvene mreže posle nedeljnog nastupa 18-godišnje Vukovarke koja je u "Supertalentu" pokazala kako tverkuje.

Svi članovi žirija ostali su zatečeni i šokirani, ali kad je došao trenutak ocenjivanja, talentovana Vukovarka dobila je tri "da" za prolazak dalje, a četvrta članica žirija Martina Tomčić nije ni mogla ni htela da sakrije zgražavanje nad preeksplicitnim nastupom, pa je mladoj takmičarki udelila kategorično "ne" uporedivši njenu plesnu tačku sa "pozivom na parenje".

Sudeći po komentarima gledalaca, mnoge je neprijatno iznenadilo oduševljenje kojim je Sarino lascivno tverkovanje pratio njen otac, piše Slobodna Dalmacija.

- To nije ples, to je audicija za pornić! Očajno... Sramota da tata tako navija.. Užas! Napokon se slažem sa Martinom. Nije primereno za TV, prvenstveno zbog dece koja ne spavaju i vole da gledaju "Supertalent"- zaključili su mnogi.

Ipak, pričljivi su bili i oni koje je prilično iznerviralo ovakvo moralisanje.

- Najbolje da žene hodaju zamotane u zavese... Devojka radi što i većina pevača i plesača... A to šta se sve prikazuje u ovom terminu, nije njen problem - napisali su oni koje je Sara oduševila.

Mada i pored svega Sara je prava zvezda na Instagramu, a svakom novom objavom pali društvene mreže. Seksi fotografijama prikupila je gomilu pratilaca.

Njeni fanovi odušeljeni su što je prošla dalje u takmičenju, i neprestano je bodre komentarima.

Pogledajte njen nastup:

Više njenih fotografija pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Volim svoju zemlju 🇷🇸

    4. oktobar 2017 | 16:30

    Roditelji su verovatno ponosni na nju

  • Cika Velja

    4. oktobar 2017 | 18:52

    Da joj je Bog dao poseban mozak,pronasla bi lek protiv raka...al posto ocigledno nije,sluzi se zena onim sto ima!!!

  • mara

    4. oktobar 2017 | 18:48

    Ne razumijem se u ovu vrstu zabave😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA