≫ 

Ko bi na putovanje iz najluđih fantazija, na OSTRVO BLUDA? Besplatni alkohol i droga, neograničeni seks sa 60 prostitutki, a ovo je cena (VIDEO)

"Šezdeset prostitutki brinuće se o potrebama 30 klijenata. Dve devojke će biti na raspolaganju klijentima 24 sata na dan. Cena putovanja uključuje doručak, ručak i večeru"

  • 43

Putnička agencija "Good Girls Company" u svoju je ponudu stavila hedonističko putovanje kakvo se ne viđa svaki dan. Na jednom mestu će se naći prostituke, droga i alkohol. 

Današnji dan je veoma poseban, dobro pogledajte u datum na kalendaru

Agencija naime obećava da će svi oni koji se 24. novembra s njima upute na kolumbijsko ostrvo pored grada Kartagene moći tri dana uživati u obilnim količinama droge, besplatnom alkoholu i neograničenom seksu s prostitutkama, piše Miror.

"Good Girls Company" kaže da će njihovi klijenti, gotovo sigurno sve sami muškarci, tokom odmora na kolumbijskom ostrvu živeti život "o kom su uvek sanjali" i da će uz diskreciju moći ispuniti sve svoje najluđe maštarije.

- Šezdeset prostitutki brinuće se o potrebama 30 klijenata. Dve devojke će biti na raspolaganju klijentima 24 sata na dan. Cena putovanja uključuje doručak, ručak i večeru - rekli su iz kompanije.

Pritnskrin: Youtube/Mike Becker

Prvog dana putovanja firma će za goste prirediti seksualnu terapiju u kojoj svako od njih može učestvovati, dok će drugog dana svaki gost provesti 30 minuta sa 16 devojaka odjednom. Trećeg i četvrtog dana biće nešto mirnije. Tokom tih dana gosti će se morati zadovoljiti žurkama na jahti koja prima 100 ljudi.

Pritnskrin: Youtube/Mike Becker

U slučaju da sve ovo nije dovoljno, firma nudi mogućnost doplate za erotske masaže i grupni seks. Za one koji ne žele celo putovanje provesti u sobi kompanija je omogućila jahanje konja i golf.

Da ne bi sve ostalo na rečima, "Good Girls Company" je objavio i video najave za putovanje na kolumbijsko ostrvo bluda.

Pritnskrin: Youtube/Mike Becker

U jednom od videa može se videti kako nepoznati muškarac dolazi u vilu ispred koje ga čekaju oskudno odevene devojke. U drugom se može videti kako proćelavi muškarac ulazi u hotelsku sobu u kojoj četiri gole devojke leže na krevetu.

Pritnskrin: Youtube/Mike Becker

Cene aranžmana se kreću od 500, pa do 1.500 evra.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    7. oktobar 2017 | 20:23

    Odes tamo na odmor i onda se vratis na ZASLUZENI odmor na neku od infektivnih bolnica za zarazu!

  • Sexo

    8. oktobar 2017 | 09:33

    To je odmor. Da i tata da sebi oduska. A ne svake godine nosam djecu, kantice, lopatice......

  • DARKO 100%

    7. oktobar 2017 | 20:08

    Nije moj .......ratni zlocinac pa da sve gazi ispred sebe😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA