Sara je potpuno zaludela Balkan, a sada i celu planetu: O njenoj guzi pišu svetski mediji - Hrvati je napadaju, a tata aplaudira! (VIDEO)

Jedna članica žirija je ples nazvala "pozivom za parenje"

  • 14

Sara Seifert (18) postala je prava zvezda u Hrvatskoj nakon što se pojavila u šou programu "Supertalenat", a sada je red da postane popularna u celom svetu. Britanski "Daily Mail" objavio je članak o seksi plesačici. Pročitajte ga OVDE.

SARA JE IZAZVALA GUZOTRES NA BALKANU: Svi su je napali zbog provokativnih pokreta, a ovo je njen brutalni odgovor (FOTO) (VIDEO)

O Sarinoj guzi priča Balkan: Tverkovala je žestoko i zapalila muškarce, njen tata navijao tokom "poziva za parenje"! (FOTO) (VIDEO)

Oni su nahvalili njene plesne sposobnosti i izgled, ali su naglasili i to kako je njen tata podržao ovaj provokativni nastup.

Sara je pokazala zavidne sposobnosti u tverkovanju, a njen izazovni ples je podelio javnost. 

Jedna članica žirija je ples nazvala "pozivom za parenje", neki su počeli da je razapinju na društvenim mrežama, dok je drugi hvale. Nakon čitave buke, oglasila se i Sara koja je objasnila svoje viđenje čitave situacije

Ističe da ne vidi ništa sporno u načinu na koji je njen otac navijao za nju, jer je roditeljli podržavaju onome što ona voli i znaju koliko truda ulaže u to.

Tverkovanje je naučila preko Jutjuba. Za četiri godine koliko se bavi ovim plesom, trenira svaki dan, osim nedeljom kada se odmara. Sada zbog šou programa u kojem učestvuje trenira i po četiri do pet sati dnevno.

Pogledajte kako Sara tverkuje: 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA