Plavuša Kristina je iz osvete parkirala "mercedes" svog dečka pravo u bazen, a sada je bankar otkrio svoju verziju priče (FOTO)

Sa devojkom Kristinom je raskinuo tokom večere u restoranu, nakon što mu je zatražila 50.000 dolara kako bi započela sopstveni posao

  • 12

Bankar sa Bahama Gaj Džentajl (41) je raskinuo vezu sa ruskom manekenkom Kristinom Kučma (24) tokom večere u jednom restoranu. Ona mu se zatim osvetila na nesvakidašnji način.

Kristina je tražila pozajmicu od dečka, da pokrene biznis. Nije joj dao novac, pa je odlučila da mu se osveti na najgori mogući način (FOTO)

Džentajl vodi brokersko preduzeće, a u subotu 7. oktobra ga je u dvorištu kuće čekalo iznenađenje.

Naime, njegova sada bivša devojka Kristina je "parkirala" njegov mercedes u bazen, a Gaj je trebalo čak četiri sata kako bi ga izvukao odatle.

Sada je Gaj konačno progovorio o ovom incidentu.

- Moram i ja da prihvatim deo odgovornosti. Ako žena nije luda, ona vas i ne voli. Mora da sam je toliko izludeo, pa mi je "parkirala" automobil u bazen - rekao je on.

Tokom 2007. godine Džentajl je navodno optužen za malverzacije na Vol Stritu, kada je pokušao da poveća cene akcija putem lažnih ili pogrešnih preporuka.

Počeo je da sarađuje sa FBI kako bi bio oslobođen optužbi, prenosi Biznis Insajder.

Sa devojkom Kristinom je raskinuo tokom večere u restoranu, nakon što mu je zatražila 50.000 dolara kako bi započela sopstveni posao. U vezi su bili godinu i po dana.

Foto: Guy Gentile/Privatna arhiva

Pošto joj je već kupio Guči torbicu, novi iPhone i slušalice za rođendan, smatrao je da za njihovu vezu neće biti dobro ako se tu umeša i posao.

- Rekao sam joj: "Znaš šta? Nisam ja takav dečko. Ako želiš momka koji će ti dati novac da ne radiš ništa, onda si sa pogrešnom osobom" - rekao je on.

Tada mu je u lice sasula zeleni čaj i izjurila je napolje sa ključevima njegovog mercedesa.

Kučma je svom dečku poslala poruku nakon što je svoju osvetu sprovela u delo, prenosi Biznis Insajder.

- Lažove. Rekao si da ćeš da mi pomogneš da započenem sopstveni posao. To su bile tvoje reči. Sada želiš da budeš investitor. E pa investitoru sada ćeš da se iznenadiš onim što ćeš zateći u svom dvorištu - napisao je ona.

Foto: Guy Gentile/Privatna arhiva

On je rekao da je prvi mislio da je ona u kolima i da se uplašio za nju. Kada je shvatio da nije tamo, počeo je da se ljuti na nju i smatra da je nezahvalna nakon svega što je uradio za nju.

Policija je izvršila uviđaj i sastavili su zapisnik.

- Stvarno sam voleo tu devojku i hteo sam da se oženim njome ali otišla je predaleko - rekao je Gaj.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • amerika

    17. oktobar 2017 | 21:22

    Pozvati ovu u zadrugu....

  • Mlj1228

    17. oktobar 2017 | 15:46

    Jooojj !!! Pa zar opet te «svetice» koje su samo iz «ljubavi» ??!!!...sa tim bogatasima ?!

  • KoleKostić

    17. oktobar 2017 | 18:58

    Skoro da je tačno izračunala:"godinu ipo, po 100$ dnevnica i to je to".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA