Najluđa ponuda kriminalca ikada: Predaću se, ako skupite 1.000 lajkova za post, kupiću vam čak i krofne! (FOTO)

Osim što je obećao da će se predati i počastiti ih krofnama i drugim pecivom, Zejdel je najavio da će očistiti područje oko lokalne škole

  • 2

Mladić kog je tražila policija u Mičigenu predao se pošto su policajci uspešno završili izazov na Fejsbuku. Majkl Zejdel (21) je obećao policajcima da će se predati i čak im kupiti krofne ako policija Redforda dobije 1.000 lajkova za post, piše BBC. 

ZA DOBRO JUTRO: Dečak je izazvao policajca na "duel u đuskanju", a onda je počela bitka u plesnim koracima (VIDEO)

Policija je uspela da ispuni zadato za manje od sat vremena. A mladić je sada u zatvoru na osam nedelja zbog vožnje u pijanom stanju i napad. Prema rečima policajaca, njihovo odeljenje je veoma aktivno na društvenim mrežama, a Majkl Zejdel ih je svako malo trolovao.

Tokom te njihove "razmene" na Fejsbuku, Zejdel je koristio alijas Šampanjac Torino, ali su policajci brzo shvatili da je on u pitanju. Osim što je obećao da će se predati i počastiti ih krofnama i drugim pecivom, Zejdel je najavio da će očistiti područje oko lokalne škole.

- Čekali smo i čekali, trebalo mu je malo vremena, ali u ponedeljak uveče se zaista pojavio u stanici. Mom partneru, naredniku Gregu, koji ne jede krofne, je doneo đevrek - priča policajka Dženifer Mensfild.

Ona je dodala da odeljenje obično ne koristi Fejsbuk kao oruže za hvatanje kriminalaca, ali su otvoreni za sve ideje, ako donose rezultate.

- Dobro smo se zabavili kroz celu ovu situaciju, deluje nam da se i zajednica zabavljala. Mislim da je bila uspešna jer smo sve obavili uz dozu humora.

Osim što će morati da provede vreme iza rešetaka, Zejdel će morati da plati i novčanu kaznu ili će se suočiti sa još 4 nedelje u zatvoru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA