Fotograf ušao u napušteni memorijalni centar i skamenio se: Nije mogao ni da nasluti šta se nalazi unutra! (VIDEO)

Porodica pokojnika nije smela da uđe u sobu u kojoj su se nalazili sanduci

  • 0

Džejk Evans je profesionalni fotograf koji je odlučio da uđe u napuštenu kuću za pogrebe u gradu Besemeru u američkoj saveznoj državi Alabami. Nije mogao ni da nasluti šta se unutra nalazi.

Krenuo je u avanturu, stopirao do Pekinga i uslikao ljude i prizore koji se jednom u životu sreću

Klajd But je 1992. godine izgradio pogrebnu kuću u sklopu koje je i mesto za sahranjivanje pokojnika. Imao je želju da napravi pogrebno mesto za preminule poput drevnih pogrebnih mesta sličnih katakombama kakve su bile u antičkom Rimu.

Sahranama se bavio još kao tinejdžer, a kada je otvorio svoje pogrebno preduzeće, smestio ga je pod zemlju pa je nudio razne metode pogreba. Jedna od njih bila je i sahranjivanje pokojnika u veliku komoru u koju je stalo osam metalnih sanduka.

Ali, porodica pokojnika nije smela da uđe u tu sobu u kojoj su se nalazili sanduci već su cveće polagali na velikom humku iznad mračne sobe, a poruke najmilijima mogli su ostaviti i na velikome memorijalnom zidu.

Foto: Printskrin/Youtube

Ali, pogrebno preduzeće zatvorilo se 2003. godine, a 2009. godine vlasnik je preminuo od srčanog udara. U mrtvačnicu više nitko nije ulazio dok je 2015. godine nije odlučio posjetiti profesionalni fotograf Evans kako bi vidio što se u njoj nalazi.

Ali ni u najgoroj noćnoj mori nije očekivao što će pronaći. U tajnoj sobi, u koju su odlagani sanduci, i dalje su se nalazili posmrtni ostaci preminulih, a jedan sanduk bio je čak i otvoren, a u njemu su se nalazile kosti tela, ali ne i lobanja mrtvaca.

Pogledajte video: 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA