Melanija je rekla samo jednu rečenicu učenicima u školi: Amerikanci ne veruju šta je izgovorila prva dama (FOTO) (VIDEO)

Melanija Tramp javno je progovorila protiv nasilja u školama, zbog čega bi mogla na sebe navući gnev Trampovih protivnika

  • 4

Protivnici američkog predsednika Donalda Trampa verovatno ga smatraju jednim od najvećih nasilnika u svetu politike, ali to nije obeshrabrilo prvu damu da učenicima u američkoj školi preporuči da u svakodnevnom životu budu ljubazni i empatični.

Kraj dileme oko Melanijine dvojnice: Svi gledaju u njeno lice i misle da je menja agent tajne službe, a ovo je prava istina (VIDEO)

Melanija Tramp javno je progovorila protiv nasilja u školama, zbog čega bi mogla na sebe navući gnev Trampovih protivnika koji mu zameraju što se u obračunavanju s neistomišljenicima služi napadima na osobu i uvredama, kako na društvenim mrežama, tako i u javnim nastupima.

- Mislim da je važno odabrati ljubaznost i saosećanje - rekla je prva dama učenicima srednje škole Orčard Lejl u predgrađu Detroita.

Govoreći u okviru nacionalnog meseca protiv nasilja, Melanija Tramp preporučila je učenicima da pronađu novog prijatelja.

- Pitajte ga što voli, kako provodi slobodno vreme, kako niko ne bi bio tužan ili pod stresom i kako bi svi bili uključeni u društvo - rekla je učenicima.

Foto: Tanjug / AP

U vreme predsedničke kampanje 2016. Melanija Tramp, majka 11-godišnjeg Barona, najavila je da će borbu protiv nasilja u školama učiniti prioritetnom u svom mandatu prve dame.

Njen izbor izaziva čuđenje. Tokom predsedničke kampanje Donald Tramp neretko se s protivnicima obračunavao tako što je kritikovao njihove lične crte, bilo da je reč o telesnim obeležjima kao što su stas, ili poreklo, a u slučaju jedne novinarke narugao se njenom telesnom invaliditetu.

Foto: Tanjug / AP

Otkako je ušao u Belu kuću, Donald Tramp je na udaru kritika jer se svojom dužnošću koristi kao tribinom sa koje odašilje grube poruke. Da bi istakao tu razliku, list Vašington post objavio je izjavu Melanije Tramp i desetak Trumpovih tvitova u kojima je protivnike počastio nazivima kao što su "idiot", "kreten", "glupan" i "luzer".

Foto: Tanjug / AP

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Hina)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    25. oktobar 2017 | 09:29

    Od svih prvih zena Amerke Melanija je najbolja sto izgledom sto i dusi,100%pouzdana informacija

  • Gordana

    25. oktobar 2017 | 12:51

    Ne smeju srednjoskolci da rade bas sve sto i predsednik drzave,ni tamo ni ovde.

  • Sremac S

    25. oktobar 2017 | 15:54

    Sponzorusa....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA