"Ameriku će zbrisati nuklearni rat, a onda će početi kraj sveta" (VIDEO)

Pastor Lori kaže da mu je proročanstvo otkriveno nakon što je pročitao Bibliju i otkrio da u poslednjim danima nije bilo spomenute "vladajuće supersile", što tumači da su SAD uništene

  • 8

Pastor Greg Lori, pripadnik hrišćanske grupe Harvest u Riversajdu u Kaliforniji, smatra da bi Amerika mogla da bude obrisana u nuklearnom ratu pre nego što počne kraj sveta.

Spremite se, uskoro stiže novi SMAK SVETA: Planeta Nibiru se nameračila na Zemlju, zna se i tačan datum apokalipse!

Pastor Lori kaže da mu je proročanstvo otkriveno nakon što je pročitao Bibliju i otkrio da u poslednjim danima nije bilo spomenute "vladajuće supersile", što tumači da su SAD uništene.

- Ovo me brine.U priči o sudnjem danu nigde se ne spominje svetska supersila. Pojavljuju se druge nacije. Pa gde je Amerika? Molim se da nismo zbrisani sa lica zemlje, jer smo bili u nekom nuklearnom sukobu - kaže Lori.

Čini se da će nacija koja će najverovatnije napasti SAD nukleranim oružjem biti Severna Koreja.

Ali, kako ističe Lori, ne spominje se i nacija Kim Džong Una, ali govori o Iranu koji bi mogao pomoći Severnoj Koreji prema oceni pastora.

- U poslednjim danima ne spominje se nijedna nacija koja bi ličila na Severnu Koreju, ali Biblija govori o Iranu u scenama kraja vremena. Možda ćete biti iznenađeni da  znate da postoji veza između Severne Koreje i Irana - kaže Lori.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Suza

    30. oktobar 2017 | 11:03

    Koje manilulisanje i koje prevare? Jel taj misli da mu neko veruje.?

  • Nemam mnogo izbora

    30. oktobar 2017 | 01:01

    Sve neki vidovnjaci I prevaranti, dobro je rekao Bog Isus hrist mnogi će doći prevaranti I proroci

  • Mlj1228

    30. oktobar 2017 | 13:12

    Ne verujem u ove price , ali sto se Severne koreje tice , mogu mnogo sta posumnjati. Tu zemlju ameri , ali i ostali «demokrate» , muce , unistavaju , ubijaju i stezu , vec vise od sesdeset godina , a svi znamo , da kad se nesto pod pritiskom steze , kad-tad mora eksplodirati. Severna Koreja nece imati mnogo izbora , pa ce zato biti ili, ili , sto stvarno moze izazvati nuklearni rat , odnosno , treci svetski rat. Stara poslovica ; bolje biti , mrtav pijan , nego pijan mrtav. Severno-Korejanci kad ne budu imali sta jesti , kao sto se vec dogodilo zbog americkih sankcija, budite sigurni da ce pritisnuti na dugme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA