≫ 

Ona ima najlepšu guzu u Brazilu: Muž joj je rekao da bira između njega i ovog takmičenja. Razvela se i pobedila! (FOTO) (VIDEO)

Tokom takmičenja ona je paradirala u bikiniju i šokirala je organizatore držeći zastavu svoje domovine, poslavši snažnu poruku predsedniku Brazila

  • 7

Svetski poznato takmičenje Miss BumBum, gde se bira najlepša ženska zadnjica, održano je u ponedeljak u Sao Paulu u Brazilu. Pobednica je proglašena na kraju večeri i svi veruju da je pred njom blistava budućnost, prenosi The Sun.

Seksi Marija je vojnik i manekenka: Ne zna se da li je opasnija po život kada nosi pušku ili kada se skine u bikini (FOTO)

U finalu takmičenja je učestvovalo četrnaest dama, a ubedljivu pobedu odnela je Rosi Oliveira (28) - lepotica koja je predstavljala državu Amazonas. Ova lepotica je bila favorit od samog početka, a radi kao model i reporter.

Tokom takmičenja ona je paradirala u bikiniju i šokirala je organizatore držeći zastavu svoje domovine, poslavši snažnu poruku predsedniku Brazila.

Kada je odabrana za takmičenje, ona je izrazila zabrinutost zbog trenutne političke situacije u svojoj domovini.

- Moj najveći san je da se politika u Brazilu poboljša. Moramo da imamo mir, zdravlje, obrazovanje i bezbednost za sve. Želim da doživim da vidim političku reformu. Trenutno nemam decu, a zemlja u kojoj živim me onemogućava da ostvarim taj san - rekla je ona.

Istakla je da joj ovo takmičenje otvara brojne nove mogućnosti.

Foto: Profimedia

- Želim da dobijem priliku da napredujem u karijeri i da radim za kataloge i časopise van Brazila - kaže ona.

Ona je kasnije otkrila neobičnu priču koja stoji iza ove titule. Kako bi učestvovala u takmičenju, Rosi je žrtvovala svoj brak.

- Muž mi je rekao mi da biram između njega i ovog takmičenja - kazala je za Dejli Mejl.

Rešena da ostvari svoj san i osvoji titulu najlepše guze Brazila, Oliviera ga nije poslušala. Kako kaže, zbog toga joj uopšte nije žao.

- Bila je to najlakša odluka koju sam ikad donela. Sanjala sam o ovom trenu od detinjstva, pa nisam htela da mu dopustim da mi on stane na put. Još uvek ne mogu da verujem da se ostvarilo. Moram da se uštipnem da se uverim da ne sanjam - istakla je pobednica.

Foto: Profimedia

Rosi je otkrila da joj je magazin "Plejboj" ponudio snimanje, ali da još uvek nije sigurna da li će pristati.

Za ovogodišnje takmičenje je rečeno da je bilo elegantnije nego prethodnih godina. Bilo je i polemika, jer su neke takmičarke koje su ušle u finale optužene da su varale u prethodnom krugu.

Pričalo se da su lažirale glasanje na interenetu, a jedna devojka je morala da prođe kroz rendgen kako bi se utvrdilo da je njena pozadina potpuno prirodna.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA