≫ 

Raskošno venčanje ćerke predsednika i biznismena: Pozvali su 8.000 ljudi, nestvarnu paradu gledala cela zemlja na televiziji (FOTO)

Na paradi koja je održana povodom venčanja, zvanice su bile obučene u nošnju koja odgovara krajevima Indonezije iz kojih dolaze

  • 0

Kahijang Aju (26) je jedina ćerka predsednika Indonezije Jokoa Vidodoa. Njeno raskošno venčanje održano je u skladu sa javanskim običajima, a cela nacija pratila je ceremoniju putem malih ekrana. Pozivnice je dobilo oko 8.000 zvanica, među kojima su bili i brojni političari, ali bez zvučnijih, međunarodnih imena, piše BBC.

Prva svadba u gradu gde je veselje bilo zabranjeno: Mladenci igrali po bombama koje nisu eksplodirale, svatovi se molili bogu (VIDEO)

Venčanje i parada održani su u sredu u rodnom mestu predsednika, gradu Surakarti, poznatom i kao Solo u centralnoj Javi. Na paradi su učesnici nosili etničke kostime iz svih delova ove zemlje.

Veče uoči venčanja, ponosni roditelji objasnili su u detalje ćerki javansku tradiciju. Mladoženja Muhamed Bobi Afif Nasution je biznismen koji se bavi nekretninama.

Foto: Profimedia/AFP

Na paradi koja je održana povodom venčanja zvanice bile su obučene u nošnju koja odgovara krajevima iz kojih dolaze, piše BBC.

Predsednik je takođe angažovao i 50 rikši kojima su se prevozili gosti na venčanju. Cilj mu je bio da na venčanju učestvuju svi društveni staleži, a i da njegov narod može nešto i da zaradi na venčanju.

Joko Vidodo je bio prvi gradonačelnik Solo, a potom i guverner Džakarte, pre nego što je postao predsednik 2014. godine. Često se naziva Jokovi, i izuzetano je popularan kod Indonežana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA