Za 1 minut možete da dobijete posao iz snova: Plata je 8.600 evra, uživa se na plaži i u luksuznim hotelima, a imate samo jedan zadatak (VIDEO)

Za ovu poziciju nije potrebno iskustvo, ali je bitno da osoba ima više od 18 godina, da zna engleski jezik i da ume da pravi video zapise

  • 6

Ako tražite posao i volite da provodite vreme na plaži, onda je ovo pravi posao za vas. Jedna osoba će dobiti čak 10.000 dolara (8.600 evra) mesečno kako bi istraživala Kankun u Meksiku i kako bi pisala o njegovim lepotama uz odgovarajuće video snimke za sajt Cancun.com.

Tražite posao u inostranstvu? U ovim zemljama ćete imati ubedljivo najviše uspeha

Foto: Pixabay

Posao novog zaposlenog će biti da sedi na plaži, spava u luksuznim hotelima, objavljuje sadržaj na društvenim mrežama, posećuje noćne klubove kao VIP gost i učestvuje u aktivnostima. Predviđeno je da posao traje šest meseci, a mnogi su se složili da je ovo prilika koja se pruža samo jednom u životu.

Za ovu poziciju nije potrebno iskustvo, ali je bitno da osoba ima više od 18 godina, da zna engleski jezik i da ume da pravi video zapise, prenosi kdvr.com.

Foto: Pixabay

- Tražimo ambasadora brenda koji će umeti da pokaže toplinu Kankuna, kao jedne od najboljih destinacija za odmor na svetu. Osoba koja dobije ovaj posao moći će da pliva sa ajkulama, da istražuje džunglu, da poseti drevne ruševine i još mnogo toga - stoji na sajtu.

Generalni menadžer Čed Mejerson navodi da jedva čekaju da započnu potragu sa novim zaposlenim koji će ujedno biti i njihovo zaštitno lice.

Foto: Pixabay

- Zaista je u pitanju jedna od izvanrednih turističkih destinacija i želimo da budemo sigurni da smo našli pravu osobu da nam pomogne da pokažemo ostatku sveta šta to Kankun ima da ponudi, od kulture i društva do prelepih hotela i nestvarnih plaža - dodao je on.

Foto: Pixabay

Rok za prijavu je 17. decembar. Svako ko želi da konkuriše mora da pošalje video u trajanju od jednog minuta, gde objašnjava šta ga čini idealnlim kandidatom za ovaj posao.

Veb sajt će izabrati 100 najboljih u decembru, a taj broj će smanjiti na 50 do 4. januara, prenosi kdvr.com.

Foto: Pixabay

Pet finalista odlazi u Kankun krajem tog meseca, a tada će biti organizovan konačan izbor. Posao počinje u martu.

Foto: Pixabay

Više o ovom poslu možete da saznate iz oglasa OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Simon

    13. novembar 2017 | 18:36

    Zna se, šta se radi za toliki novac, ko još ima toliku platu, samo za to da snima i šalje na društvene mreže, največa glupost, klinci bi rekli- žvaka za ludaka, ili mamac za budale.

  • Maki

    13. novembar 2017 | 18:06

    A šta se podrazumeva pod "aktivnost",verovatno noćna smena.

  • Milan

    13. novembar 2017 | 18:22

    O super ima I para a ima I PROVODA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA