≫ 

Hteo je da snimi najbolji video za Jutjub, pa je zacementirao sopstvenu glavu u mikrotalasnu! (FOTO)

Njihova namera bila je da iskoriste rernu kao neku vrstu kalupa za mladićevu glavu

  • 6

Pet vatrogasaca provelo je sat vremena pokušavajući da oslobodi Jutjubera koji je zacementirao glavu u mikrotalasnoj rerni, prenosi Independent.

Nemilosrdan video! Smislio najgoru kaznu za svoju seksi devojku koja stalno gleda u telefon. Snimak pogledalo 78 miliona ljudi

Dvadesetdvogodišnji mladić iz Velike Britanije i grupa njegovih prijatelja sasuli su cement oko njegove glave u mikrotalasnoj, koju je štitila plastična kesa.

Njihova namera bila je da iskoriste rernu kao neku vrstu kalupa za mladićevu glavu, a dok su vatrogasci stigli na mesto događaja, grupa je pokušavala da ga oslobodi 90 minuta.

Prijatelji su prethodno nekako uspeli da uvuku cev do mladićevog nosa kako bi mogao da diše.

- Iako se možda činilo kao smešna ideja, ovaj mladić je lako mogao da se uguši ili zadobije ozbiljne povrede. Najteže je bilo rastaviti mikrotalasnu, jer je veliki deo nje bio zavaren, a ipak ne povrediti mladića - izjavio je komandir vatrogasne jedinice Šon Dakin.

- Videlo se na kraju da im je vrlo žao, ali njihova nepromišljenost dovela je do toga da je na drugom mestu mogao da izbije neki stvaran problem, a da mi u tom trenutku nismo mogli da pomognemo - dodao je.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA