Dečak (9) se igrao žmurke, pa se sakrio u sef: Bio je zarobljen tri sata, spasavali ga vatrogasci

Članovi porodice su uspeli da "lociraju" dečaka, ali nisu uspeli da otvore sef jer nisu znali šifru, pa su u pomoć pozvali vatrogasce

  • 7

Devetogodišnji dečak Berlina, koji se igrao "žmurke" sa mlađim bratom, mislio je da je sef odlično mesto za skrivanje, ali je tu ostao zarobljen tri sata pre nego što su ga izbavili vatrogasci.

PLAKAĆETE OD SMEHA kada vidite gde se ovi klinci sakrivaju dok se igraju ŽMURKE! (FOTO)

Sve se odigralo u petak u domu dede dečaka, koji tada nije bio kod kuće, a jedini je znao šestocifrenu šifru za otvaranje sefa, javio je Skaj njuz.

Članovi porodice su uspeli da "lociraju" dečaka, ali nisu uspeli da otvore sef jer nisu znali šifru, pa su u pomoć pozvali vatrogasce.

Vatrogasci su prvo probali da ukucaju razne kombinacije šifre, ali nisu uspeli. Potom su morali i da ubacuju kiseonik kroz pukotinu u sefu da bi dečak mogao da diše.

Tri sata kasnije, kada su vatrogasci već bili rešeni da razvale sef, neko je pogodio šifru i dečak je oslobođen.

Berlinska vatrogasna služba je na Tviteru objavila da je dečak dobro, a vatrogasac Tomas Kirsten je spasavanje devetogodišnjaka nazvao "uranjenim božićnim poklonom".

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Realno

    18. decembar 2017 | 12:40

    Koja glupost,dete udje u sef a samo deda zna sestocifrenu sifru,znaci sef stoji otvoren,a kad se dete naslo zarobljeno u sefu zar nisu mogli da pozovu dedu i da ga pitaju,a vatrogasac slucajno pogodio sifru..

  • šifrant

    18. decembar 2017 | 09:31

    ..pogodio deda..!

  • Ilic

    18. decembar 2017 | 10:39

    Vartogasac bi bioblopov parekselans

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA