Čak je i Kim Džong Un na Kopaoniku?! Jedna fotka je izazvala lavinu na društvenim mrežama, ali bukvalno (FOTO)

Ova situacija je domaćim korisnicima društvenih mreža dala ideju da našale na račun severnokorejskog lidera

  • 4

Severnokorejski lider Kim Džong-un popeo se na planinu od 2.744 metara, tvrde državni mediji, prikazujući fotografiju vođe kako u lakovanim crnim kožnim cipelama korača kroz sneg.

7 najvećih laži iz Severne Koreje: Kimova familija ne ide u WC, pobeđuju u svakom sportu, otkrili su jednoroge i alkohol - lek za mamurluk

Diktator treće generacije dinastije Kim obilazio je planinu Pektu "prolazeći kroz dubok sneg", rečeno je iz agencije KCNA.

Kim Džong-un naredio je da se spomenik na vrhu i obližnji obrazovni kompleks sruše, i da se izgradi novi hotel i nekoliko stanica za odmor.

Ova situacija je domaćim korisnicima društvenih mreža dala ideju da našale na račun severnokorejskog lidera. Kako na njegov, tako i na račun svih onih koji su pali pod masovni trend odlaska na srpsku planinu i "paralelnog sveprisustva" na Instagramu i Fejsbuku.

Tako je jedan dečko ovu fotografiju na svoj Instagram profil, a uz to je dodao da se Kim trenutno nalazi na Kopaoniku u Raškoj. Ovih dana je na Kopaoniku sezona u velikom jeku, pa veliki broj ljudi za vikend odlazi na ovu planinu, o čemu svedoče fotografije na društvenim mrežama. Neki bi možda ovaj post shvatili sa malom dozom ironije i sarkazma.

Ova objava je izazvala gomilu komentara, a svi su se složili da je fotografija bila izuzetno inspirativna.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ponosito stojim

    18. decembar 2017 | 22:26

    Kakav dasa...

  • Uroš d'dorf

    19. decembar 2017 | 06:48

    Vojnici su mu sve tanji i tanji!!VOĐA IM SVE ŠIRI!!!JEDNAKOST SOCIALIZMA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA