Objavljeni dobitnici lutrije sa najbogatijim fondom na svetu: Osvojili su stotine hiljade evra, a ovo je bio njihov srećan broj (FOTO)

Deca iz španske škole San Ildefonso proglasila su dobitni tiket tri sata nakon što je oko devet sati ujutru počelo izlvlačenje u operskoj kući u Madridu

  • 0

U Madridu su danas objavljeni dobitnici španske božićne lutrije "Debeljko" (El Gordo), a svako ko je imao dobitni tiket sa brojem 71198 osvojio je stotine hiljada evra. U okviru lutrije ove godine će biti dodeljeno 2,4 milijarde evra, prenosi AP.

Ruska penzionerka osvojila najveću nagradu na lutriji, čak 7,2 miliona evra: A evo kolika joj je penzija! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Deca iz španske škole San Ildefonso proglasila su dobitni tiket tri sata nakon što je oko devet sati ujutru počelo izvlačenje u operskoj kući u Madridu.

Foto: Tanjug/AP

Najviša nagrada koja se može osvojiti po jednom tiketu je 400.000 evra, ali postoje i manje nagrade.

Foto: Tanjug/AP

Druge lutrije imaju veće pojedinačne nagrade, ali "Debeljko", čiji se dobitnici objavljuju svakog 22. decembra, rangira se kao lutrija s najbogatijim fondom na svetu zbog ukupne količine novca koja se dodeljuje.

Foto: Tanjug/AP

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA