Srceparajuća istina iza tužnog pogleda životinje sa telom psa i glavom medveda (FOTO)

Pas je pretrpeo ozbiljan stres. U toku je potraga za nekim ko će brinuti o njemu

  • 0

Slika životinje sa telom psa i glavom medveda postala je prava internet senzacija. Prvobitni izveštaji pokazuju da fotografija snimljena na ulicama ruskog grada Čeljabinska i nazvali su ga "misterioznim stvorenjem".

Rođeno mače sa dve glave, tri oka, dva nosa i dvoje usta: Daju mu male šanse da preživi, ali je njegova volja za životom velika (VIDEO)

Ispostavilo se da je u pitanju pas. Dobio je nadimak Medvebaka, što je kombinacija ruskih reči medveda i sobaka, što znači pas.

Prihvatilište za životinje Nash Dom su pokupili psa i zaključili su da je ova vrsta dobijena ukrštanjem vrste čau čau sa uličnim psima.

To su zaključili na osnovu plavog jezika koji je pas imao, prenosi Siberia Times. Pas je pretrpeo ozbiljan stres. U toku je potraga za nekim ko će brinuti o njemu.

Ukrštanje ovih vrsta je ispalo veoma loše. Odgajivači često prodaju pse pretvarajući se da su oni čiste rase, ali kada porastu onda ih odbacuju poput slomljenih igračaka.

Pas je pretrpeo ozbiljne mentalne traume i "bori se i često grize".

Kažu da će biti potrebni meseci da se socijalizuje, a sklonište mu traži porodicu koja će da mu pomogne da ponovo vrati veru u ljude.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA