Koje vere je Melanija Tramp? Imala je tajno krštenje i dugo ćutala o tome u šta zaista veruje

Ova potvrda je došla ubrzo nakon što se Melanija srela sa papom Franjom ranije ove godine

  • 19

Prva dama SAD Melanija Tramp je odrasla u mestu Sevnica u Sloveniji. Tu državu je napustila kada je imala 18 godina. Kasnije zbog karijere modela došla u SAD gde se udala za Donalda Trampa 2005. godine. Par je ubrzo dobio i sina Barona. Svima je poznato da je Melanija odrasla u komunističkoj zemlji, pa se sada dosta vodi polemika o njenoj veroispovesti.

Tramp sa prvom damom čestitao Amerikancima praznike, a onda je Melanija seksi fotkom izazvala ludilo na internetu (FOTO) (VIDEO)

Ipak iako je Komunistička partija bila na vlasti u Sloveniji tokom Melanijinom detinjstva, njenu porodicu to nije sprečilo da krišom poštuju svoju veru i sprovode verske rituale.

Zbog toga njen otac Viktnor Knavs nije javno mogao da otkrije njeno krštenje i prvo pričešće. To je bila normalna praksa u Sloveniji i drugim jugoslovenskim država u to vreme.

Foto: Tanjug/AP

Veruje se da je Melanija tajno krštena u crkvi Svetog Lorensa u mestu Raka 1970. godine, prenosi britanski Ekspres.

I dan-danas pripada ona rimokatoličkoj veri. To je za Dejli mejl potvrdio i njen portparol Stefani Grišam. Ova potvrda je došla ubrzo nakon što se Melanija srela sa papom Franjom ranije ove godine. Ona i njen suprug Donald Tramp zajedno su posetili Vatikan, tokom jedne od Trampove turneje.

Foto: Tanjug/AP

Melanija je nakon posete napisala tvit o tome kako joj je bila čast da upozna papu. Tada se govorilo da je ona prva katolkinja koja živi u Beloj kući još od Džeki Kenedi.

Da podsetimo, Melanija je danas sa svojim suprugom čestitala svim vernicima Božić i praznike.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Milojko

    25. decembar 2017 | 16:57

    Njena je vere dolar

  • Ljuba

    26. decembar 2017 | 07:58

    A kakvo je to imbecilno pitanje koje je vere ta zena, valjda je ocigledno da je svoja vera sto i dokazuje. Ona se ponasa dostojanstveno pored onako teskog coveka i ocigledno je da veruje samo sebi i to vam nije dovoljno, nego cete pamfletski da se bavite njenom religioznom stranom licnosti.

  • Mihajlo

    26. decembar 2017 | 00:58

    Nema veze koje je vere lepa je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA