Kažu da je Zemlja šuplja i da unutra žive vanzemaljci! Postoje dva ulaza u RAJSKI VRT gde su bića koja imaju tajni zadatak

Rodni Klaf, jedan od vodećih zagovornika ove pseudonaučne teorije, tvrdi da pokret "šupljozemljaša" ima na hiljade sledbenika i da njihov broj neprestano raste

  • 25

Sve brojna je zajednica "šupljozemljaša", odnosno zagovornika teorije da je Zemlja šuplja i da u njenom središtu žive superiorna bića, računajući i ona koji upravljaju takozvanim NLO-ima.

Zemlja je šuplja, unutra postoji potpuno nov svet, a ulaz je upravo tu: Ovi ljudi su otkrili nešto što su jedni krili, a drugi zaboravili

Postoji čitava zajednica onih koji veruju da u šupljoj utrobi Zemlje postoji "rajski vrt" i da su ga nastanila "vanzemaljska bića" preuzevši na sebe ulogu "čuvara planete" koji nadziru Zemljane da se ne bi potamanili nuklearnim oružjem - navodi britanski "Dejli mejl".

Foto: Wikipedia/Symmes, Americus & Symmes, John Cleves

Jedan od vodećih zagovornika ove pseudonaučne teorije Rodni Klaf tvrdi da pokret "šupljozemljaša" ima na hiljade sledbenika i da njihov broj neprestano raste.

On je uveren u teoriju o šupljoj Zemlji u kojoj postoji raj sa vlastitim solarnim sistemom, pa je 2007. organizovao "putovanje u središte zemlje" kroz jedan od ulaza koji se, navodno, nalazi na Severnom polu. Ekspedicija je, ipak, otkazana.

Foto: Wikipedia/Gerardus Mercator, with addition of data from Willem Barentsz voyages

Osim navodnog ulaza u unutrašnjost zemlje na Severnom polu, Klaf i njegovi sledbenici tvrde da još jedan ulaz postoji i na Himalajima.

"Šupljozemljaši" veruju da su na isti način šuplji i Mesec te ostale planete.

Foto: Wikipedia/Bromley86

Oni tvrde da su vanzemaljci, zapravo, stanovnici Zemlje, skriveni u njenom središtu, te da redovno špijuniraju Zemljane koji žive na površini putem NLO-a.

"Većina NLO-a dolazi iz naše planete", tvrdi Klaf.

Daljinac

(Telegraf.rs/ Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ana

    28. decembar 2017 | 18:43

    Nisu onda vanzemaljci nego unutarzemaljci.

  • Stefi

    29. decembar 2017 | 04:17

    Da je šuplja obrušila bi se tokom zemljotresa i pomeranja tektonskih ploča. Bez sunčeve svetlosti živi svet ne opstaje.

  • Au

    28. decembar 2017 | 19:58

    Glava je šuplja, a Zemlja je ravna pa ne može biti šuplja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA