Muškarac NESTAO kada mu se u dnevnoj sobi otvorio vremenski portal: Prošao je kroz crnu rupu i od tog trenutka kao da je propao u zemlju (VIDEO)

Čovek je otkrio gde će ga crna rupa odvesti, prijatelji tvrde da ga nigde nema

  • 8

Mnoge stvari mogu se pripisati ljudskoj mašti i fotomontažama, ali da li je to slučaj i sa ovim snimkom?

Jedan Amerikanac, Jutjuber poznat pod imenom FunkyFatHead nestao je "sa radara" 24. avgusta prošle godine kada je objavio snimak iz dnevne sobe, u kojem mu se navodno otvorio "portal vremena i prostora" sa slikom gradića Sedona u Arizoni.

Njegovi fanovi na internetu ubeđeni su da je ovaj muškarac prošao kroz crnu rupu i prešao u drugu dimenziju jer od snimka niko ne zna gde je i šta se dešava.

On u snimku tvrdi da je u prošlosti izučavao ovakve fenomene te da će, ako namesti zvučnik na 525-528 herca  i uperi ga u pravcu upaljene lampe, jednostavno otputovati u Sedonu.

"Dolazim iz 6000. godine, bio sam deo tajnog vladinog projekta. Ako me pronađu, eliminisaće me": Rekao je ovo i pokazao mutnu fotku (VIDEO)

- Ako ne znate gde je ovo, reći ću vam. To je gradić Sedona u Arizoni a radi se o dobro poznatom vorteks fenomenu. Postoji nekoliko njih a vi ćete sada prisustvovati otvaranju vremenskog portala u dnevnoj sobi - rekao je FunkyFatHead.

Drugi poznati Jutjubr The Hidden Underbelly 2.0 tvrdi da svog prijatelja od ovog snimka nije ni čuo ni video.

Foto: NASA/JPL-Caltech

Dejvid Berman, profesor fizike na Kvin Meri Univerzitetu u Londonu rekao je za Dejli star kako je moguće da se bilo gde na planeti pojave crne rupe koje su zapravo mostovi između različitih mesta i vremena.

- Druga strana tih mostova moguće je da se nalazi na veoma udaljenim mestima, pa čak i van našeg univerzuma. Problem je što nikad nismo videli unutrašnjost crnih rupa.  Nauka je, pak, puna iznenađenja i niko ne bi trebalo da otpiše mogućnost da će nas vremenski portal jednom dozvoliti da pređemo na drugu stranu - tvrdi Berman.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA