Princeza Eugenija se udaje za konobara koji voli izlaske i tekilu: Još jedno kraljevsko venčanje u Velikoj Britaniji, ali skroz neobično (FOTO)

Bakingemska palata je upravo objavila da se princeza Eugenija upravo verila za svog dugogodišnjeg dečka - Džeka Broksbenka

  • 7

Britanska princeza Eugenija saopštila je da je verena za dugogodišnjeg dečka Džeka Bruksbenka, kao i da se još jedno kraljevsko venčanje očekuje na jesen.

Par se verio u Nikaragvi, a zvanično saopštenje upravo je stiglo iz Bakingemske palate.

Princeza Eugenija (27) je unuka kraljice Elizabete i deveta je u redu za presto. Ona je druga ćerka princa Endrjua - trećeg kraljičinog deteta koje nosi titulu vojvoda od Jorka.

Kao osma članica porodice u redu za presto, Eugeniji nije potreban formalni blagoslov kraljice, ali je oduševljena jer ga je ipak dobila.

Ko je Džek Bruksbenk?

Foto: Getty images

Dvadesetdevetogodišnji Džek je kamen temeljac noćnog života Londona i radi kao ambasador za "Casamiga" tekilu koju je pokrenuo Džordž Kluni.

Sa Eugenijom su ga upoznali zajednički prijatelji 2010. godine tokom jednog zimovanja.

U to vreme je radio kao konobar, ali se od tada popeo na znatno više mesto na lestvici ugostiteljske industrije. Džek se čak i nada da će jednog dana postati vlasnik lanca pabova.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA