"Pločice", frizura, sve: Ovaj Avganistanac je "pljunuti" Brus Li (FOTO) (VIDEO)

Abas Alizada (24) je poznat u svojoj zemlji, ali i šire

  • 10

Abas Alizada (24) je avganistanski glumac, ali ono što prvo "upada" u oči nisu njegove šiške već činjenica da neodoljivo podseća na majstora kung fua, Brusa Lija.

TURSKI BRUS LI: Šta mislite jel skinuo jabuku sa glave ove žene ili nešto drugo? (VIDEO)

Još dok je bio dete, Abas je bio fasciniran borilačkim veštinama, ali ga je nemaština sprečila da se pridruži nekom klubu. Odbijajući da odustane, počeo je da trenira kod kuće, u podrumu.

- Prvo put sam video filmove Brusa Lija kada sam imao 8 ili 9 godina i mnogo su mi se svideli njegovi pokreti. Gledanje njegovih filmova me je inspirisalo da počnem da učim borilačke veštine - priča Abas za Sputnik.

Deset godina je učio kung fu. Pre tri godine počeo je da trenira sa trenerom u lokalnom klubu, a naučio je da koristi i nunčake, samo gledajući filmove svog idola i imitirajući njegove pokrete. Ali, i u svom podrumu još voli da trenira.

Abas je postao poznat u Avganistanu, ali i šire kada je pre nekoliko godina objavio fotografiju na Fejbuku, uz potpis: "Brus Li se pojavio u Avganistanu". Kaže da je veoma ponosan na činjenicu da su mu sunarodnici dali nadimak "Avganistanski Brus Li".

Mladi glumac je do sada snimio dva filma: jedan je bila azerbejdžanska komedija iz 2016. godine "Brother Lee" u kojoj je igrao, koga drugog do kung fu legende. Drugi film, koji je trenutno u postprodukciji, je snimio u Indiji. Film je takođe posvećen Brusu Liju.

Nedavno je potpisao ugovor sa jednom holivudskom kompanijom, a mladi glumac ništa drugo nije hteo da otkrije, osim da snimanje počinje u martu ili aprilu.

Nada se da će u svojoj domovini otvoriti filmski studio, gde bi privukao mlade i talentovanje ljude koji će pomoći u razvoju avganistanskog filma.

Pogledajte intervju za Telegraf budućeg MMA šampiona Duška Todorovića:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA