Najzgodniji premijer u Davosu nosio čarape sa žutkim patkicama, a onda je iznenada dobio i poklon (FOTO)

Trudo se ove godine u Davosu odlučio za ljubičaste čarape sa krupnim žutim patkicama

  • 2

Premijer Kanade Džastin Trudo poznat je po tome da voli da nosi neobične čarape, a tu tradiciju nije prekinuo ni na ovogodišnjem Svetskom ekonomskom forumu u Davosu gde je dobio i odgovarajući poklon.

Foto: Tanjug/AP

Trudo je u Davosu 2016. godine nosio tamnocrvene čarape sa mrtvačkom glavom i ukrštenim kostima ispod nje u fluorescentno žutoj boji, dok se ove godine odlučio za ljubičaste čarape sa krupnim žutim patkicama.

Foto: Tanjug/AP/Andrew Vaughan/The Canadian Press

Kanadski premijer je danas u švajcarskom zimovalištu od izvršnog direktora "Koka-kole" dobio na poklon čarape sa logom te kompanije za koju privatna televizija CTV navodi da je dugogodišnji investitor u Kanadi.

Foto: Tanjug/AP

On je najzgodniji političar na svetu, a o ovom detalju pričaju bukvalno svi! Naši to nikada ne bi obuli, ali Edi Rama će sigurno da ga iskopira (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Trudo je poznat i da čarape diplomatski "uparuje" sa državnikom sa kojim se sreće pa je tako u jednoj od ranijih prilika u Montrealu na sastanku sa doskarašnjim premijerom Irske Endom Kenijem nosio čarape sa likom Čubake iz "Zvezdanih ratova" pošto je i sam Keni fan tog filmskog serijala.

Foto: Tanjug/AP

Pročitajte ovde još šta se danas dešavalo u Davosu:

(BLOG UŽIVO) Svetski ekonomski forum u Davosu: Kanadski premijer o feminizmu i seksualnom uznemiravanju, Tramp sleteo u švajcarsko odmaralište (FOTO) (VIDEO)

Daljinac

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lopov

    25. januar 2018 | 14:57

    Cudim se da ljudi I zene ne vide da spoljasnost nije bitna zar vam zivot ne govori drugo najbolji su Oni Koji nisu zgodni kao I iza zene is to vazi

  • Alex

    26. januar 2018 | 10:22

    Covek podrzava Zutu patkicu, ocigledno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA