• 6

ŽENA ZMAJ! Ruskinja rodila bebu džina, bez anestezije se porodila sama kod kuće (FOTO)

Iz lekarskih izvora mediji su saznali da se i mama i beba osećaju dobro

  • 6
 

A post shared by Rodnoy Dagestan (@rodnoy.dagestan) on

Jedna mama (42) iz Rusije, koja već ima četvoro dece, rodila je devojčicu čije će rođenje još dugo pamtiti. Beba je naime bila teška 5.900  kilograma, a novopečena mama se porodila sama, kod kuće, bez ikakve anestezije, piše mirror.co.uk. Ipak, kako navode drugi izvori, porodilja ima 52. godine, a beba je rođena sa 7 kilograma.

Novopazarka došla u bolnicu zbog problema sa venama, izašla sa BEBOM: Nije znala da je trudna, počela da se porađa u liftu

Porodilja je iz mesta Dagestanskije Ognji u Rusiji navodno je i sama bila iznenađena "veličinom" bebe. Porodica je odbila da medijima da bilo kakve druge detalje o porodilji i bebi.

Ipak, iz lekarskih izvora mediji su saznali da se i mama i beba osećaju dobro. A portparol bolnice gde su primljene na pregled, rekao je da je reč o patologiji i da beba ima previše kilograma. On je dodao da ona ima problema sa sluhom. Do drugih zdravstvenih problema može da dođe u budućnosti.

Prosečna težina evropskih beba je nešto malo više od 3 kg.

Prema Ginisovoj knjizi rekorda, najteža beba ikada rođena je Italijan koji je imao skoro 10 kilograma. Rođen je u gradu Aversa, septembra 1955. godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Zdravko

    Baš super , beba ipo.

  • Marijana Bakov

    Moj brat i moj sestric rodjeni sa 5800gr.Danas je moj sestric visok 205cm.

  • Marko cg primorje

    Masala

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima