Vatrena brineta se bori za titulu najlepše žene u BiH: Kaže da voli vežbe i knjige, a provokativne fotke iz teretane već kupuju poene (FOTO)

Andrea za svoju savršenu figuru najviše smatra zaslužnim to što se bavi fitnesom

  • 17

Andrea Bračić iz Mostara je u borbi za titulu najlepše žene u Bosni i Hercegovini, kako prenosi bbportal.info.

Prelepa Slovenka je naslovnicu Plejboja zamenila za Instagram - i sada svojim provokativnim slikama podiže puls muškarcima (FOTO)

Printskrin: Instagram/andrea_bracic

Ona će se takmičiti u najprestižnijiem izboru lepote Miss Earth BiH, a pobednica ovog prestižnog izbora predstavljaće Bosnu i Hercegovinu na Filipinima na izboru za Miss Sveta.

Andrea ima 21 godinu i studira odnose s javnošću na filozofskom fakultetu u Mostaru.

Printskrin: Instagram/andrea_bracic

Ova lepotica već ima zavidnu karijeru u svetu modelinga i nedavno je potpisala ugovor za zaštitno lice jedne od najboljih modnih kuća u Evropi slovenačke ,,Lisce”.

Printskrin: Instagram/andrea_bracic

Mnogi joj predviđaju blistavu karijeru i u narednom periodu ova mlada Mostarka snimiće dva editorijala za poznate svetske modne časopise, a takođe je u pregovorima sa još jednim od najprestižnijih svetskih brendova.

Printskrin: Instagram/andrea_bracic

Andrea za svoju savršenu figuru najviše smatra zaslužnim to što se bavi fitnesom i kako kaže to joj je jedan od najboljih načina da se oseća dobro. Kako ističe, pored fitnesa hobi joj je i - čitanje.

Printskrin: Instagram/andrea_bracic

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA