≫ 

Bratstvo organizovalo odvratno takmičenje "pečenje svinja": Kladili se ko će spavati sa najdebljom ženom i nije se dobro završilo

Bilo im je zabranjeno da ženama kažu za takmičenje

  • 6

Članovi bratstva Zeta Beta Tau sa američkog privatnog Univerziteta Kornel dobili su uslovnu kaznu u trajanju od dve godine zbog organizovanja takmičenja pod nazivom "Pečenje svinja". Ideja takmičenja je bilo da se članovi nadmeću ko će spavati sa najdebljom ženom.

Takmičari su posle svakog seksa dobijali bodove. Pobednik je bio onaj ko bi imao seks sa ženom kojoj bi vaga pokazala najviše kilograma.

Bilo im je zabranjeno da ženama kažu za takmičenje.

MOJ POSAO JE DA NE DIŠEM DOK NA MENI SEDE DEBELE ŽENE: I za to dobijam ogromne pare! (FOTO)

Glavni odbor Univerziteta utvrdio je nakon saslušavanja članova bratstva da organizovanje ovakvog takmičenja spada pod seksualno zlostavljanje i da je takvo ponašanje studenata, u najmanju ruku, odvratno, piše Metro.uk.

- To je ponašanje koje degradira i dehumanizuje žene, pa tako doprinosi i netoleranciji. Šokirani smo i užasnuti zbog onoga što se desilo na našem Univerzitetu - rekli su iz Odbora.

Prema rečima vođa bratstva, takmičenje su organizovali pojedinci koji će biti izbačeni iz udruženja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mozes misliti

    8. februar 2018 | 11:35

    Izbaceni iz udruzenja?! Kakva nemilosrdna kazna!

  • Febo

    8. februar 2018 | 11:26

    Znaci,kilo gore,kilo dole...

  • Koja

    8. februar 2018 | 11:20

    Dzaba to sve, kad je moja zena najdeblja! Ona kad sedne, fotelja se ne vidi, debljina preliva preko stranica. Glava joj spojena sa telom debelim vtatom, naduveni obrazi a u sredini dva lepa krupna plava oka. Ima najlepse oci! Doduse, jedno je plavo a drugo (od skora) je modro...cccccc!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA