≫ 

Roditelji poludeli, vaspitačica im depilirala decu: Moj sin ima nema ni dve godine i nije mogao da se brani (FOTO)

Vaspitačici se očigledno nije dopalo što deca imaju spojene obrve, pa je rešila to da promeni

  • 7

Besni roditelji uložili su žalbu nakon što je vaspitačica u dnevnoj nezi izdepilirala obrve njihovoj deci, a da prethodno nije tražila dozvolu od njih.

Glenda Kruz nije mogla da veruje kada je pokupila svog sina iz dnevne nege, i kada je videla da je bio podvrgnut očigledno neuspelom tretmanu lepote.

Skinula je dečka golog i pružila mu nezaboravnu akciju (VIDEO)

Na svom Fejsbuk profilu napisala je sledeći status:

- Znam da će puno vas reći da ovo nije ništa bitno, ali za mene jeste jer je dečija koža vrlo delikatna. Moj sin je beba i ne može da se brani. Nema još ni dve godine i ja se sad osećam kao loša majka jer ga nisam zaštitila.

Ona je takođe postavila i slike na kojima se jasno vidi da su njenom sinu izdepilirane obrve. Ubrzo se javila i druga mama koja je potvrdila da se njenom detetu dogodilo isto.

- Odvela sam kćerku u dnevnu negu da bih mogla da obavim neki posao. Kada sam je pokupila, videla sam crveni trag između njenih očiju. Mislila sam da je ogrebotina, ali kad smo stigle kući, shvatila sam da je vaspitačica depilirala obrve mom detetu - napisala je Alisa Salgado.

Obe majke su odmah uložile žalbe protiv vaspitačice.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA