Ceo svet je video šta je radio u njenom međunožju na kancelarijskom stolu, a tinejdžerka sada ima opravdanje za to (VIDEO)

Kaže da se oseća loše zbog Nevilove partnerke, što je nažalost uvučena u celu ovu dramu

  • 8

Dvoje radnika jednog prodajnog lanca uhvaćeni su kako imaju seks na radnom mestu. Svi detalji ovog događaja koji je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama, sada polako izlaze na videlo.

Sela je na kancelarijski sto, raširila noge, a on je zaronio ispod njene suknje! Tinejdžeri snimili napornu radnu subotu (VIDEO)

Kejtlin Kirbi (19) i Nevile Foks (35) su uhvaćeni u kompromitujućoj situaciji, nakon što je jedan tinejdžer snimio celu njihovu akciju na poslu. Međutim, ova devojka je htela da progovori javno nakon ovog incidenta, nakon što su je nazvali rasturačicom brakova, jer Nevil ima dugogodišnju vezu sa drugom ženom (54).

Ona je za The Sun objasnila da se u ovu vezu upustila posle nekoliko nedelja flertovanja. Istakla je da joj je Nevil rekao da su on i njegova dugogodišnja partnerka razvedeni.

- Čini se da se sve dogodilo samo od sebe. On je napravio prvi potez, a ja sam na to pristala, potpuno izgubivši kontrolu. Ceo svet je video šta se posle dogodilo - rekla je ona.

Smatra da je Nevil kao stariji i iskusniji muškarac trebao da postupi bolje u ovoj situaciji i da se ne upušta u tako nešto, ali sa druge strana ističe da je ona trebala da bude pametnija.

Kaže da se oseća loše zbog Nevilove partnerke, što je nažalost uvučena u celu ovu dramu. Nakon svega što se dogodilo, ona se izvinila Nevilovoj partnerki, ali i kompaniji u kojoj je radila od svoje 16. godine.

Snimak seksa ovo dvoje ljudi se delio putem društvenih mreža. Kejtlin je rekla da je jednog dana došla na posao i da su joj rekli za glasine o njenim "prljavim" igricama sa Nevilom.

- U početku nisam znala da li je to istina, dok mi na kraju smene nisu sve pokazali. Bila sam tako ponižena - rekla je ona.

Kejtlin je rekla da je skandal digao toliku prašinu da ona želi da pobegne u Brazil. Njena porodica je podeljena što se tiče ove situacije. Njeni roditelji su razumljivo bilo šokirano, a sestra ju je nazvala "Kim Kardašijan iz Norviča".

Nevil je odbio da govori za medije o ovome. Istakao je da nije otpušten i da čeka odluku svoje kompanije. The Sun kaže da je njegova partnerka izbrisala sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža.

Više njihovih fotografija pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs/ladbible.com/The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA