≫ 

Štreber je rešio da promeni svoj život iz korena: Skinuo je naočare, smršao i sada je NAJPOŽELJNIJI MODEL na svetu (FOTO)

Sebi je dao zadatak da napravi 15.000 koraka u toku dana i upravo to mu je uz zdravu ishranu bilo dovoljno da postigne bolji životni standard

  • 5

Tridesettrogodišnji Velšanin Gvilim Pug dugo je radio u finansijskom sektoru, pa su mu putovanja po svetu i rad sa kreativnim ljudima doneli pravo osveženje.

Seksi maneken je rešio da postane monah Dionisije: Skroz je promenio svoj život i odlučio da ga posveti Bogu (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: Instagram/gwilymcpugh

Sa svojih 20 godina osnovao je frmu za životno osiguranje, što mu je omogućilo rad od kuće, ali donelo i višak kilograma.

U nekom momentu rešio je da promeni životni stil iz temelja, pa je najpre promenio način ishrane, a onda i batalio posao koji je do tada vodio.

- Najbolja stvar za moje zdravlje je bilo upravo to, prestao sam da sedim za računarom 10 sati dnevno - objasnio je Pug i dodao da je prošlo oko pet godina dok nije došao do svoje najbolje figure.

Printskrin: Instagram/gwilymcpugh

Kako kaže, sebi je dao zadatak da napravi 15.000 koraka u toku dana i upravo to mu je uz zdravu ishranu bilo dovoljno da postigne bolji životni standard.

Postao je model, a to mu je, osim putovanja po svetu, donelo i rad sa Dejvidom Bekamom.

Na putu do uspešnog modela, najviše mu je pomogao Instagram, gde su ga primetili modni agenti koji su mu ponudili posao.

Pre nego što će postati model, sa prijateljem je osnovao kantri bend, a po preporuci frizera počeo je i da pušta bradu. Kako kaže, frizer mu je rekao da ukoliko već svira u kantri bendu, obavezno mora da ima bradu.

Njegove prve profesionalne fotografije pojavile su se u katalogu "100 brada".

Od tada je postao model za AMCK Models, radio je na kampanji za Vans, Bud Light i Diesel, a zajedno sa Bekamom za "Haig Club whiskey" projekat.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sekeresi

    20. februar 2018 | 13:42

    Nisam bas dobro razumeo,jel za vas streber pogrdan naziv?

  • BASA

    20. februar 2018 | 14:16

    Nista posebno ! Sav izstampan , brada ! Pitanje je , kada se zadnji put okupao , da bi bio IN ?!

  • Ddd

    21. februar 2018 | 02:21

    Gde je skinuo nacaore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA