≫ 

Parkirao je automobil ispred Hrama, a pravi šok je usledio kada je vozač otvorio vrata (FOTO)

Čitalac koji je svedok događaja bio je toliko zbunjen da nije stigao ni da odreaguje

  • 15

Na bahate vozače smo navikli, ali ovaj je prevršio svaku meru. Vozač skupocene limuzine popeo je svog četvorotočkaša na granitnu površinu ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci. Šok je bio još veći kada su se vrata otvorila, a iz besnog nepropisno parkiranog automobila izašao - sveštenik. 

PRAVDA STIGLA BAHATOG VOZAČA SA BRANKOVOG MOSTA: Evo koliku je kaznu dobio za vožnju u suprotnom smeru!

Čitalac koji je poslao fotografiju portalu blmojgrad.rs kaže da mu je krivo što nije uslikao i sveštenika, ali od šoka, kaže, nije stigao da reaguje.

Foto: Blmojgrad.com

Duhovne i verske vođe trebalo bi da budu primer i uzor ponašanja vernicima. Nažalost, ovaj sveštenik sigurno ima mnoštvo “sledbenika” na ulicama i trotoarima najvećeg grada Republike Srpske.

Daljinac

(Telegraf.rs/blmojgrad)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Plavi patlidzan

    1. mart 2018 | 19:21

    Jeftina masina za razvoz alata i materijala...mozete da pricate sta hocete ali da je to normalno i da kao vernici prihvatimo e pa ne moze...setite se samo malo velikog i najveceg petrijarha Pavla neka vam on bude uzor

  • Alex

    1. mart 2018 | 20:21

    Božija volja ljudi, Božija volja

  • Dejan

    1. mart 2018 | 16:33

    Auto jeste tu parkiran,bio je privremeno,ali je potpuna laž sve ostalo... Auto smo parkirali tu da bi iz njega istovarili materijal i alat jer u crkvi izvodimo radove,to da je sveštenik izašao iz auta je potpuna laž...strašno je čim se narod zanima i opterećuje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA