≫ 

Nude da 3 meseca putujete Evropom, poklanjaju 5.600 evra, plaćaju smeštaj i povratnu avionsku kartu: Ovo je jedini posao koji treba odraditi

Četvoro odabranih stručnjaka iz oblasti društvenih mreža moći će 3 meseca besplatno da putuje Evropom

  • 0

Turistička kompanija "Bjuzbout" traži četiri stručnjaka društvenih mreža koji će besplatno putovati i istražiti EvropuVećina ljudi sanja o tome da bude plaćena da putuje, a nekima od njih će ovo postati stvarnost.

Filip, Mihailo, Srđan i Dimitrije su spakovali kofere i rešili da otputuju u Izrael: To je bila jedna od najboljih odluka u njihovim životima (FOTO) (VIDEO)

Četvoro odabranih stručnjaka iz oblasti društvenih mreža moći će 3 meseca da putuje Evropom, a jedini uslov je da sve što vide zabeleže i objave na Internetu.

Agencija "Bjuzbout" traži blogera, vlogera, Instagram i Snepčet zvezdu, a oni će biti izabrani na osnovu talenta za kreiranje sadržaja, piše Dejli mejl.

Foto: Promo

Odabrana četvorka istraživaće Evropu tri meseca od juna do septembra 2018. godine.

Svaki član tima doživeće avanturu vrednu 5.600 evra, imaće plaćen smeštaj, džeparac a na kraju putovanja dobiće bonus i povratnu avionsku kartu do Britanije.

Tokom tromesečne avanture obići će neka od najpoznatijih mesta u Evropi, kao što su ostrvo Bled, Krakov, San Sebastijan, skrivene dragulje u Austiji i upoznaće se sa lepotama Švajcarske. Vrhunac puta biće sedmodnevno krstarenje hrvatskom obalom.

Foto: pixabay.com

Oni koji žele da apliciraju za ovo nesvakidašnje besplatno putovanje treba da navedu koju socijalnu mrežu najbolje poznaju kao i da snime video od 60 sekundi u kojem će pokazati zašto agencija treba da izabere baš njih.

Konkurs je otvoren do sredine aprila, a ako ste vi baš osoba za ovu poziciju, možete da konkurišete OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA