≫ 

(VIDEO 18+) Par imao seks na plaži u 8 ujutru ispred zgroženih turista: Skinuo joj je pantalone, postavio na cev i započeo akciju

Više od tri minuta gosti iz obližnjeg kafića i prolaznici u čudu su gledali šta se dešava na plaži, a snimak je pregledala i policija.

  • 30

Policija na Tajlandu traga za turistima koji su snimljeni kako imaju seks na plaži u 8 ujutru.

Nepoznati par je cele noći pio na plaži, a onda su sa prvim zracima sunca rešili da se opuste. Seli su na veliku kanalizacijsku cev na plaži i uživali u seksualnoj akciji.

POHOTNA KUPAČICA: Izašla je iz mora i usred bela dana na plaži uzjahala muškarca! Svi su gledali i snimali žestoku akciju (VIDEO)

Više od tri minuta gosti iz obližnjeg kafića i prolaznici u čudu su gledali šta se dešava na plaži, a snimak je pregledala i policija.

Muškarac je skinuo pantalone partnerki, prepustili su se strastima a onda su zajedno odšetali niz plažu.

Policija kaže da su turisti ovim činom narušili ugled turističke destinacije, koja ima najveću četvrt crvenih fenjera i smatra se Mekom svetskog seks turizma.

- Incident se desio na javnom mestu gde ljudi odlaze da se opušte i uživaju. Njihov identitet nije poznat, ali mi tragamo za njima i naš posao je da zaštitimo ugled ovog mesta - izjavila je policija.

Paru sa snimka preti novčana kazna od oko 130 evra ili kazna zatvora.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • &

    16. mart 2018 | 18:42

    Najbolje uzivanje! Kome smeta ne mora da gleda, a i oni dr.neka gledaju svoja posla.Dosta laznog morala 6h ujutru nije 14h.Neka uzivaju.

  • OrthodoxDado CZ-Lj

    16. mart 2018 | 20:56

    Alal vera, nagon proradio, nista lose, malo akcije, a neka se okrenu ovi sto nevole...

  • SERGIJE

    16. mart 2018 | 20:36

    Karambaaaa!!! Što činiš veseo bio dabogda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA