Ove Iranke su žene-nindže: One su vešte, opasne i veoma sigurne u sebe! Čik im se približite bez najave (VIDEO)

Iranke na treninzima, osim osnova samoodbrane, učenjem ove veštine postaju sigurnije, zdravije i žene sa više samopouzdanja

  • 3

Većina nas se sigurno seća filmova u kojima Brus Li veštim i preciznim pokretima savladava takođe veoma sposobne, ali ipak ne tako vešte nindže. Nekolicina je gledajući te vratolomije sigurno u nekom momentu poželela da jednog dana spozna tajne Nindžicu veštine, a ako je suditi po ovom snimku, žene iz Irana otišle su i korak dalje od želje. One su zaista nindže!

Nindžicu je tradicionalna istočnoazijska borilačka veština.

>>>ONE NISU OBIČNE MONAHINJE: Ako im priđete, oboriće vas na zemlju istog časa (VIDEO)

Kako bi se suprotstavile nasilju u porodici, Iranke na treninzima, osim osnova samoodbrane, učenjem ove veštine postaju sigurnije, zdravije i žene sa više samopouzdanja.

- Dok sam bila dete, gledala sam filmove Brusa Lija i to me je motivisalo da se pridružim - rekla je jedna od ovih žena nindži.

Polaznice škole "Nindža rendžeri" iz Teherana, imaju između tri i 55 godina. Spoznajom tajni Nindžicu veštine, ove žene se ne bore samo za sigurnost i poštovanje, one se bore za svoju budućnost.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA