Otišla je da istetovira obrve kod neiskusnog tatu majstora: Sada joj je uništeno lice i plaši se da izađe iz kuće (FOTO)

Iako izgledaju katastrofalno, devojka se pomirila sa svojim izgledom

  • 15

Devojka Kanjarat Čaičan objavila je na Fejsbuk profilu fotografiju svojih sveže tetoviranih obrva požalivši se na loše odrađen posao neiskusne tatu majstorke.

Tatu majstor uhvatio dečka lopova na delu, pa mu se osvetio, i to na čelu: Istetovirao mu je reči zbog kojih je nestao sa lica zemlje (VIDEO)

Ova 26-godišnja devojka sa Tajlanda pomirila se sa velikim obrvama, kakvih se ne bi posramila ni Frida Kalo, zbog nemogućnosti da priušti korekciju.

Foto: Facebook

Ali, za njenu nesreću čula je jedna kozmetičarka i ponudila joj laserski tretman vredan 1.000 dolara, potpuno besplatno, prenosi "Index".

- Ovo je ekstremni slučaj loše napravljenih obrva. Daću sve od sebe da ih popravim, ali rezultati će se videti tek za nekoliko meseci - rekla je kozmatičarka dodajući kako moli devojke da pre ovakvih tretmana dobro provere radove osobe kojoj daju svoje proverenje.

Foto: Facebook

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA