Orgijala sa 13 fudbalskih reprezentativaca, pa ostala trudna: Sad ceo tim mora na test očinstva

Mlada žena je rekla sudiji da su se njeni postupci drastično odrazili na život i da je u velikoj meri sazrela nakon ovog iskustva

  • 20

Devetnaestogodišnja devojka iz Ohaja je u toku orgija imala seks sa 13 reprezentativaca, nakon čeka je ostala trudna. Sada je i zvanično zatražila da se sudskim putem utvrdi ko je od 13 članova fudbalske reprezentacije koledža Ohio State Buckeies otac njenog deteta.

Orgije u Madridu: 6 članova ugledne svetske aviokompanije snimljeno tokom seksualnih perverzija (+18 VIDEO)

Džesika H. Kokburn (19) kaže da je u kolektivnim orgijama imala seks sa najmanje 13 članova tima tokom noćnog partija pre nekoliko nedelja i tada je ostala u drugom stanju. Kokburn je izjavila da je učešće u orgijama bilo dobrovoljno, ali sada pokušava da utvrdi ko je budući otac deteta.

Mlada žena je rekla sudiji da su se njeni postupci drastično odrazili na život i da je u velikoj meri sazrela nakon ovog iskustva.

- Naučila sam lekciju i verujem da imam, sve što treba da ima jedna majka - rekla je ona na sudu.

Sudija Martin Endrjuz je naredio da nekoliko članova fudbalskog tima koledža tima Ohio State Buckeies prođe testove za utvrđivanje očinstva, posle čega je Džesika H. Kokburn rekla da je imala seks sa čak 13 članova.

Njen advokat je rekao da će se spisak trinaest imena sa slikama igrača fudbalske reprezentacije koledža naći na internet sajtu tima i da je njegov klijent posebno upamtila seksualne odnose te noći.

Sudija Endrjuz je takođe rekao da, iako je buduća majka te noći postupila veoma neodgovorno, njeno dete ima pravo da zna ko mu je biološki otac.

Portparol Ohio State Buckeies-a nije želeo da komentariše te navode i naglasio da univerzitet nije odgovoran za aktivnosti igrača van zvaničnih utakmica.

Daljinac

(Telegraf.rs/worldnewsdailyreport.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA