Najbahatija bogatašica: Preko leđa je stavila bundu, pa pozirala sa medvedom i flašom šampanjca (FOTO) (VIDEO)

Napali je da je okrutna i da ne poštuje životinje

  • 4

Devojka je postala predmet ozbiljnih kritika na društvenim mrežama nakon što je pozirala sa medvedom i flašom šampanjca, dok je nosila kaput od krzna.

"BOGATA" DECA RUSIJE: Šepure se u luksuzu, svi im zavide, ali iza njihovih fotki na Instagramu krije se velika prevara! (FOTO)

Video, koji se pojavio na Instagramu na nalogu "Rich Kids of London" (bogata deca Londona), prikazuje devojku kako mazi medveda koji leži na leđima na ledenoj zemlji. Devojka, čiji identitet nije poznat, na sebi ima krzneni kaput, a pored medveda stoji flaša šampanjca.

Printskrin: Instagram/richkidslondon

Korisnici na društvenim mrežama optužili su devojku za okrutnost, tvrdeći da je životinja najverovatnije bila pod sedativima i da se ne ponaša onako kako se inače ponašaju medvedi.

 
follow @yenworldwide now for more amazing stuff! 🖤🖤🖤 @yenworldwideA post shared by RICH KIDS OF LONDON (@richkidslondon) on

Neki su spekulisali da je u pitanju pitomi medved, koji je zapravo ljubimac, piše Dejli mejl.

Bilo je i reči da je ovo "bolesno", kao i da "devojka ne poštuje divlje životinje". Korisnike je dodatno iznerviralo to što devojka pozira u kaputu od krzna pored životinje.

Printskrin: Instagram/richkidslondon

Na nalogu "Rich Kids of London" bogati klinci objavljuju fotografije na kojima se vidi njihovo bahato ponašanje. Oni poziraju sa markiranim stvarima, u skupocenim automobilima i sa gomilom keša.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA