Brzi start, ležeći policajac, noseći klimaks: Novi hit u svetu - 30 dana seks izazova (FOTO) (VIDEO)

Za neke od ovih poza sigurno ste već čuli, a sada imate priliku da se upoznate sa nekolicinom novih

  • 2

Ovih dana u svetu je veoma popularan 30-dnevni seks izazov, koji je predstavio brend ženskog donjeg veša En Samers. Njihova želja je da podstaknu parove da isprobaju različite poze jer, kako kažu, 30 dana iste poze dosadilo bi svima.

Za neke od ovih poza sigurno ste već čuli, a sada imate priliku da se upoznate sa nekolicinom novih, prenosi Index.hr.

>>> Ovo je manijak decenije - imao seks sa rupom za golf (VIDEO)

Prvi dan: Ležeći policajac

Ova poza navodno garantuje orgazam većini žena. U tom slučaju, žena treba da legne na stomak i stavi jastuk ispod bokova, dok se muškarac nalazi njoj iza leđa.

Drugi dan: Digni je

Reč je o misionarskoj pozi, ali onoj u kojoj žena jednu nogu oslanja na rame partnera. Svakako jednostavna poza za sve one koji žele dublju penetraciju.

Treći dan: Brzi start

Ova poza sigurno će se dopasti svima koji preferiraju "doggy style".

Potrebno je da se par namesti u "doggy" pozu, ali žena jednu u ovom slučaju oslanja na zid.

Četvrti dan: Krilo

U ovoj pozi najlakše je doći do G tačke, a da bi se postigao užitak, žena bi trebala da podigne noge u vis i da se podupre rukama ispod bokova. Drage žene, ukoliko vam je teško da držite noge u vazduhu, možete stopala da položite na partnerova ramena.

Peti dan: Četveronoške na podu

Dame spustite se na sve četiri, dok vam partner pruža oralni seks otpozadi.

Šesti dan: Joystick

U ovoj pozi, žene su gore. Dame zajašite partnera s nogama ispruženim napred i lagano savijenim kolenima, a ruke stavite na njegova ramena, dok vas on drži za bokove. Vaša težina osiguraće stimulaciju G tačke u svakom trenutku.

Sedmi dan: Misionarska

Poslednjeg dana prve nedelje sledi poza koju svi dobro znate, misionarska. Potrudite se da se što više gledate u oči i dodirujete celim telom.

Osmi dan: Obrnuta kaubojka

U ovoj pozi, žena je takođe gore, ali ovog puta leđima okrenuta partneru. U potpunosti može da kontroliše brzinu i dubinu penetracije.

Da bi užitak bio kompletan, potrebno je da se, nakon što zajašete partnera, ili oslonite na kolena za laganije pokrete ili čučnete za one intenzivnije.

Deveti dan: Stub

Devetog dana na scenu stupa poza u kojoj stojite, a odlična je za eksperimentisanje pod tušem. Dame oslonite se rukama na zid, lagano nagnite i raširite noge. Partner je iza vas i drži ruke na vašem struku.

Deseti dan: Poželjno dizanje nogu

Oslonite se leđima o zid i savijte nogu oko partnera. Ako vam se sviđa intenzitet i možete to da podnesete, savijte obe noge oko njega dok vas on drži oko struka.

11. dan: Jahanje

Ova poza vam je verovatno već poznata, a i ako nije, vredi je isprobati. Muškarci sede na stolici, a žene njima u krilu. Dame, za dublju penetraciju obavijte noge oko njega.

12. dan: Visoko jahanje

Ovo je još jedna poza za oralni užitak, namenjen ženama. Potrebno je da kleknete iznad njegovog lica i održavate svoju težinu. Za ostalo će se pobrinuti partner.

13. dan: Obrnuti skok

Drage žene, u ovom slučaju neka vam partner pomogne da zauzmete pozu na kojoj ste oslonjeni na ramena. Držite ga za bedra kako biste uspele da održite ravnotežu.

S jastukom ispod ramena, ova poza je znatno udobnija nego što se na prvi pogled čini.

14. dan: Kašike

Zagrlite se i savijte leđa za dublju penetraciju i maksimalnu intimnost. Na kraju druge nedelje izazova, ova poza pružiće vam smirujući osećaj.

Na kraju drige nedelje izazova, ova poza pružiće vam smirujuć osećaj Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

15. dan: Skok vere

Za pozu koja se može izvoditi i van spavaće sobe, potrebno je da sednete na partnera okrenuti leđima. Partner može da sedne na sto ili kuhinjski element. Ako ste gipkiji, možete da podignete noge na površinu stola ili elementa, dok vas partner pridržava.

16. dan: Težak oslonac

Za ovu pozu, trebaće vam malo više veštine, kako biste uspeli da dobro izbalansirate. Lezite na leđa, podignite noge dok partner pridržava vaše bokove, a dlanovima se oslonite o pod kako biste održali ravnotežu.

17. dan: Most

Za ovu pozu potrebno je da muškarac zauzme pozu raka, kako bi žena mogla da sedne na njega. Ne samo da ćete se dobro zabaviti, već ćete proći i dobar trening.

18. dan: Puž

Dame ako želite kontakt očima, ovo je prava poza za vas. Lezite na leđa i privucite noge do grudi, a stopala oslonite na ramena partnera.

U misionarskoj pozi važno je da se što više gledate u oči i dodirujete celim telom, Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

19. dan: Stojeći 69

Ovo je poza samo za najhrabrije. Dok vas partner drži za struk, oslonite svoja bedra na njegova ramena. Za dodatnu ravnotežu, ruke možete spustiti na pod.

20. dan: Erotsko V

Dok vaš partner kleči, obmotajte svoje noge oko njegovog struka, a on neka vas pridrži za zadnjicu kako biste održali ravnotežu.

21. dan: Doggy

Ova poza je sigurno poznata većini, pa za kraj treće nedelje uživajte u već poznatom stilu.

22. dan: 69

Poza je jasna sama po sebi.

23. dan: Naklon

Ova poza je poprilično teška, ali osećaj nakon što vam krv jurne u mozak, a partner vas zadovoljava je fenomenalan. Dame napravite stoj na rukama uza zid, a partner neka vas potom oralno zadovoljava.

Poza "sojeći 69" preporučuje se samo najhrabrijima, Foto-ilustracija: Profimedia

24. dan: Mission-Ary

Ovo je poza koja će vas opustiti nakon one koju ste isprobali dan ranije. Lezite na leđa s jastukom pod bokovima, a partner neka vas malo podigne.

25. dan: Povuci-potegni

Ova poza idealna je za parove koji vole slične stvari u seksu i koji su dobro koordinirani jer zahteva kontrolu brzine i pokreta. Dok ste u doggy pozi, neka partner gurne jednu nogu između vaših, a potom neka se nagne unazad i pridržava jednom rukom.

26. dan: Full Frontal

Ovo je veoma intimna poza oralnog seksa. Dok muškarac leži na leđima, sednite na njega i zauzmite pozu.

27. dan: Mešanje maslaca

Zauzmite pozu na ramenima, oslanjajući se na kauč ili stranicu kreveta. Dok su vam noge u vazduhu, neka vas partner uhvati za zglobove i penetrira odozgo.

"Povuci-potegni" je idealna poza za parove koji vole slične stvari u seksu, Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Images RF

28. dan: Ljubavni katanac

Za kraj četvrte nedelje izazova, lezite na leđa, lagano savijenih nogu. Neka vaš partner sedne na jednu vašu nogu, a drugu neka obmota oko svog struka. Poza je odlična za postizanje intimnosti.

29. dan: Noseći klimaks

Do sada se možda već osećate kao stručnjak za seks, pa zato i isprobajte i ovu pozu. Skočite i obmotajte noge oko partnera, dok vam on rukama pridržava zadnjicu.

30. dan: Pobeda

Uspjeli ste, proslavite ovom pozom. Lezite na leđa, a partner neka klekne sa široko raširenim kolenima. Ova poza pruža maksimalno zadovoljstvo uz minimalni trud.

Ukoliko želite da učestvujtete u izazovu, u videu možete pogledati detaljne instrukcije:

VIDEO: Inspiriše skejtere svojom bujnom zadnjicom

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA