≫ 

Tužio šefa za 1.8 miliona jer je "podigao zadnjicu i pr*nuo" pred njim: Gospodin Smrdljivko je to stalno radio, morao sam da nosim dezodorans

Sudija je pažljivo razmatrala slučaj

  • 2

Možda jedan od najsmešnijih slučajeva koji se našao pred sudom jeste tužba koju je Dejvid Hinst pokrenuo protiv kompanije u kojoj je radio, jer je nadređeni Greg Šort "podigao zadnjicu i prdnuo" pred njim. Sudija je slučaj odbacila uz objašnjenje, da čak i da se to desilo, to ne znači da se radi o maltretiranju, pa je "žrtva izduvnih gasova" ostala bez 1.800.000 dolara koliko bi dobio da slučaj nije odbačen.

Dejvid je tvrdio da je Greg počeo to da radi kad se on vratio u glavnu kancelariju i da je to radio stalno.

- Ja se stvarno ne sećam da sam to uradio, možda sam to uradio jednom ili dva puta, ali ne mogu da se setim. Ako sam to i uradio to nije imalo za cilj da uvredim ili potresem Dejvida - rekao je Šort pred sudom povodom optužbe da je prdenjem hteo da maltretira zaposlenog.

Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu

Sudija je čula i tvrdnje da je Dejvid morao da nosi dezodorans kako bi "osvežio" prostoriju nakon što se Greg oslobodi gasova i da ga je zbog toga nazvao i "Gospodin Smrdljivko".

Foto-ilustracija: Profimedia

- Očigledno da je bilo situacija kad je Šort ispuštao gasove i to se dešavalo veoma često. Ali ja bih se na to nasmejao ali Dejvida je to baš pogađalo a ja to nisam razumeo, iskreno - rekao je jedan od bivših zaposlenih kompanije u kojoj je Greg jedan od nadređenih radnika.

Pored optužbe da ga je Greg zlostavljao izduvnim gasovima Dejvid je naveo još neke, a jedna od njih jeste da ga je na Božićnom ručku šef upitao da je gej.

Nakon što je slučaj predstavljen sudiji i nakon razmatranja odlučeno je da ipak nema elemenata zlostavljanja, što i ne iznenađuje kad se uzme u obzir da je oslobađanje od gasova ipak prirodna pojava.

VIDEO: Mobing

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sinisa

    12. april 2018 | 08:10

    Iako je prirodna pojava ipak nije trebo to da radi pred njim , i mene iritira kad kolega uradi to pored mene .

  • Sanda

    12. april 2018 | 08:45

    Pa prirodna pojava je i uriniranje, pa sta je trebao, da urinira po njemu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA