≫ 

Lepa navijačica ima 27 godina, hrišćanka je i još uvek nevina: Zbog toga prolazi kroz pakao (FOTO)

Bivša navijačica ispričala je da su joj se i treneri rugali kada su saznali da je devica i da ne želi da spava ni sa kim pre venčanja

  • 9

Bivša navijačica "Majami Delfinsa", kluba američkog fudbala, podnela je krivičnu prijavu protiv kluba i NFL-a jer je, kako tvrdi, trpela zlostavljanje zbog svoje vere i devičanstva.

Kristin En Ver (27), koja je tri sezone bila navijačica kluba, tvrdi da je ismevana zbog svojih dubokih hrišćanskih verovanja, prenosi San.

Jasmin je prodala svoju nevinost za 1,2 miliona evra: Holivudski glumac dao više para od fudbalera Mančester Junajteda (FOTO)

Kristin je rekla kako je direktorka Dori Grogan ismevala nakon što je objavila fotografiju na kojoj je krštena van sezone i tada joj rekla da ovo nikome ne priča. Grogan joj je tada navodno rekla još da su njima potrebne lepe devojke da nose uniformu.

Bivša navijačica ispričala je da su joj se i treneri rugali kada su saznali da je devica i da ne želi da spava ni sa kim pre venčanja.

Ona je istakla kako je sve počelo u autobusu u Londonu, gde je tim igrao utakmicu protiv "Njujork Džetsa" na Vembliju 2015. Tada su navijačice pričale o muzici uz koju najradije vode ljubav, pa su terale i Kristan da im otkrije svoja seksualna iskustva. Tada im je rekla da sa "seksom čeka dok se ne uda, zbog svog posebnog odnosa s Bogom".

Portparol NFL-a je rekao kako "svi koji rade u NFL-u, uključujići i navijačice, imaju prava da "rade u pozitivnom okruženju u kojem su svi poštovani, u kojem ne postoje uznemiravanje i diskriminacija."

U svojoj tužbi Kristin En Ver navodi da su sa službenog Instagrama i bloga njenog tima uklonjeni delovi njenih napisa koji spominju njenu hršćansku veru, Boga i Hrista.

I "Majami Delfins" u izjavi za Bi-Bi-Si istakli su kako su "ozbiljno posvećeni pružanju pozitivnog radnog okruženja", kao i da "ne postoje polne, rasne i verske diskriminacije".

VIDEO: Ona je bomba! Lepotica butinama razbila lubenice i zagolicala mušku maštu

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • SDG-BG

    17. april 2018 | 21:32

    BUDI SAD PAMETNA PA PONUDI SVOJU NEVINOST NA INTERNETU UZMI MILION MILION IPO EVRA I ZIVI ZIVOT BEZ TRZAVICA!!!STA JE JEDAN SEX ZA MIRAN ZIVOT DACE NEKOM DUDUKU ZA DZABE!!!

  • Renata

    18. april 2018 | 08:59

    Hriscanska vera smatra da je predbracni seks greh,i to veoma ozbiljan greh.Bog ne prihvata poboznost koja je okaljana bludom. Oni koji sebe smatraju vernicima a ne postuju svetost braka ne znaju nista o Bogu i be mogu imati njegov blagoslov. Nemojte misliti da cete ga umilostiviti vasim obicajima,postovima,farbanjem jaja,slavljenjem slava i slicnim. Bog se ne da zavaravati.

  • Boki

    17. april 2018 | 17:07

    Nevina u lakat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA