≫ 

Austrijski kancelar ismejan na internetu: Kurc uslikan ispred kompromitujuće slike, a ovako je probao to da sakrije (FOTO)

Medijski tim je pokušao da sakrije da je kancelar sedeo ispred ove slike

  • 2

Austrijski kancelar postao je predmet podsmeha u svojoj zemlji nakon saznanja da je uramljena slika ispred koje je uslikan fotošopirana, i da se zapravo iza njega nalazila žena koja puši veliki džoint.

Sebastijan Kurc bio je u zvaničnoj poseti zapadnoj austrijskoj državi Forarlberg, gde se sastao sa predsednikom pokrajine i guvernerom Markusom Valnerom.

Austrijski političar i lepa Srpkinja su postali roditelji: Beba je dobila ime koja spaja dva naroda i znači - vaskrsenje (FOTO)

Njih dvojica su uslikana kako sede i razgovaraju ispred uramljene slike planinskog pejzaža u kancelariji guvernera.

Međutim, korisnici na društvenim mrežama koji imaju "oko sokolovo" ubrzo su otkrili da je zapravo slika pejzaža lažna, i da je na fotografiji azijska žena koja puši veliki džoint.

Nakon brojnih komentara i prozivanja na društvenim mrežama, guverner Valner se u saopštenju izvinio za fotošopiranje slike.

- Kao što ste primetili, moj medijski tim je napravio grešku. Činjenica da je slika kasnije promenjana nije u redu, ali ovo je ujedno prvi i poslednji put da je greška napravljena sa moje strane. Želeli bismo da se izvinimo zbog toga - rekao je Valner u saopštenju.

VIDEO: Legalna trava u Severnoj Koreji, istina ili mit?

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA