Najpoznatiji mađioničar na svetu, Dejvid Koperfild morao na sudu da otkrije kako izvodi svoj čuveni trik (VIDEO)

Iako su Koperfildovi advokati pokušali da uvere sud u to da bi otkrivanje trika moglo finansijski da ugrozi mađioničara, sud u Las Vegasu ipak je tražio da otkrije tajnu kako izvodi trik

  • 2

Najpoznatiji mađioničar na svetu Dejvid Koperfild na sudu je morao da otkrije kako izvodi svoj poznati trik "Lucky #13" (Srećnih 13), nakon što je jedan od posetilaca njegovog šoua u Las Vegasu povređen tokom izvođenja upravo tog trika.

Britanac Gavin Koks (58) bio je jedan od posetilaca odabranih za izvođenje trika, ali on je usred svega pao zbog čega je završio sa iščašenim ramenom, a tvrdi da je zbog toga pretrpeo i hroničnu bol kao i povredu mozga, piše BBC.

Najpoznatiji svetski mađioničar optužen da je drogirao i seksualno zlostavljao maloletnicu

Koperfild u triku "Lucky #13" nasumično bira 13 članova publike koji zatim nestaju sa pozornice, nakon čega se svih 13 pojavljuju u zadnjem delu dvorane, iza publike.

Iako su Koperfildovi advokati pokušali da uvere sud u to da bi otkrivanje trika moglo finansijski da ugrozi mađioničara, sud u Las Vegasu ipak je tražio da otkrije tajnu kako izvodi trik.

Koperfildov izvršni producent Kris Kener u utorak je otkrio kako trik nastaje.

Nakon što se zavese spuste, 13 posetitelja Koperfildovi asistenti vode kroz tajni prolaz koji prolazi oko MGM resorta u Las Vegasu gde mađioničar izvodi svoju tačku. Oni napuštaju zgradu i pojavljuju se ponovno u zadnjem delu dvorane, prenosi Index.hr.

Britanac je pao dok su ga vodili kroz tajni prolaz i odmah je odveden u bolnicu. NBC News piše da Coks tvrdi da su ga troškovi lečenja koštali više od 400.000 dolara.

Na pitanje Coksovog advokata da li je kriv za povredu njegovog klijenta, Koperfild je odgovorio: "To zavisi od toga što se dogodilo. Da sam učinio nešto pogrešno, bila bi moja krivica."

VIDEO: Gimnastičarka da budem: Kad ti se trikovi sa obručem obiju o glavu

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jeretik

    20. april 2018 | 20:07

    Ima da odem u crkvu , okliznem se na pod mokar od svete vodice , pa da na sudu otkriju svoje trikove , haa..

  • Nesa

    22. april 2018 | 17:58

    Tebe bog dok ne opici neces da se smiris stalno hulis na boga I crkvu djavole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA