≫ 

Pijana stjuardesa u klinču sa putnikom: Psovala, na kraju leta je čekala i hitna pomoć, ali nije svima bilo smešno (FOTO)

U svojoj objavi Erika Gorman se zahvalila kompaniji na užasnom letu, ali je posle i njena kritika naišla na nerazumevanje Tviteraša

  • 0

Jedna od putnica na liniji iz Denvera prema Vilstonu i Severnoj Dakoti imala je razlog da se na Tviteru javno požalila na stjuardesu koja je na posao došla, kako je rekla, pijana ili drogirana.

Razgibana stjuardesa! Ova devojka radije koristi noge nego ruke (VIDEO)

Sve je popratila fotografijama stjuardese koja je vidno pod uticajem opijata. Na njima se vidi kako stjuardesa sedi izvaljena na svom mestu i kako se gura sa putnikom.

U svojoj objavi Erika Gorman se zahvalila kompaniji na užasnom letu, ali je posle i njena kritika naišla na nerazumevanje Tviteraša.

- Pijana ili napušena stjuardesa svima je ugrozila živote. Morala sam da odem do kokpita i da pozovem pilota da bi mu rekla da je izmakla kontroli. Posle leta su je čekale policija i hitna pomoć - napisala je ona.

Bez obzira na stanje u kojem se nalazila, stjuardesa se dokopala mikrofona i poručila putnicima svoju verziju sigurnosnog upozorenja.

- Ako vam pojasevi nisu dobro zavezani, najebali ste - navodno je rekla.

Kompanija Junajted se izvinila putnicima zbog njenog ponašanja i navela da je stjuardesa suspendovana dok se ne istraži incident.

Čitava epizoda privukla je još više pažnje sa obzirom na to da se radi o kompaniji koja je do sad bila poznata po nekoliko skandala. Osim što su jednom prilikom divljački izbacili putnika iz aviona, na njihovim letovima je uginulo nekoliko životinja među kojima su se našli štene buldoga i veliki zec.

Razgibana stjuardesa! Ova devojka radije koristi noge nego ruke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA