≫ 

Mučenje ili lečenje: Ova žena bebu drži za glavu, uvrće je i baca i tvrdi da je to dobro za nju (VIDEO)

Uprkos tome što izgleda opasno, ovakva masaža je postala popularna u Kazahstanu

  • 1

Većina ljudi zna da bebama mora da se pridržava glava, ali ne i ova maserka. Ona izvodi kontroverzni "ritual" isceljivanja. Larisa Orinbasarvna iz Kazahstana je sertifikovana maserka 11 godina i tvrdi da ima jedinstven pristup masaži beba, piše Dejli star.

Uroš (18) je gimnazijalac iz Beograda i svojim izumom će obradovati svaku kuću, a jednu profesiju poslati u istoriju (VIDEO)

Na video snimku vidi se 35-godišnja žena kako, držeći bebu za noge, zamahuje bebom levo-desno i radi s njom vežbe kao da je beba već gimnastičarka. Ona tvrdi da ova nekonvencionalna masaža pomaže u lečenju beba koje imaju neki zdravstveni problem.

"ISPRAVLJA" VRAT I STOPALA

- Ovo je pomoglo mnogim bebama tokom godina, mnoge su imale krv vrat ili iskrivljena stopala. Moje masaže su ih izlečile. Ja pomažem deci.

POPULARNO U KAZAHSTANU

Uprkos tome što izgleda opasno, ovakva masaža je postala popularna u Kazahstanu. Roditelji navodno plaćaju 7 funti da bi njihove bebe bile njihane okolo 15 minuta.

Međutim, nisu svi sigurni da je ovakva terapija sigurna. "Ne treba tako postupati sa bebama, ne bacaju se bebe tako, njihove kosti još rastu i krhke su", smatra jedna majka. Druga smatra da je to nešto "najšašavije što neko može da uradi bebi".

Pogledajte video:

VIDEO: Beba uči kako se hoda od mačke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA