≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Konji su došli u goste, uredno pokucali na vrata i pokušali da uđu u kuću (VIDEO)

I životinje su živa bića, žele da osete toplinu doma

  • 1

Dobro jutro! Ko ne bi poželeo da na svojim ulaznim vratima jednog jutra, zatekne nekoliko konja?

ZA DOBRO JUTRO: Vepar obožava puter od kikirikija od kog se obavezno "usvinji" (VIDEO)

Za sve postoji prvi put, pa tako i da vam konji pokucaju na vrata. I što da ne, da li ste i zamislili da ćete upravo njih imati jednog dana u dnevnoj sobi. Gledati sa njima utakmicu, seriju, film...jesti kokice, družiti se i pričati. Tako nešto, očigledno, čovek sa našeg snimka nije baš zamišljao, niti je hteo da se vodi krilaticom "da probam pa šta bude". Pogledajte kako je izgledao ovaj urnebesan susret.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • pop

    19. maj 2018 | 09:43

    Kulturan,neki konj,a ne kao ove moje komsije saLekinog brda,udju u kucu bez kucanja,otvore frizider uzmu pivo i zasednu na kauc,mi dosli,kazu,da gledamo zajedno utakmicu.Posle desete invazije,smislio sam,kako da im se osvetim.Oni kod mene gledaju utakmicu a ja kod njihovih zena,gledam druge stvari.Nadam se da ovi koji seprepoznaju,ne prestanu da budu konji i da ce i dalje da dolaze da piju i gledaju utakmice kod mene.Komsiluk mi je veliki,dajte sto vise utakmica na Tv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA