≫ 

Niko nije zapazio najemotivniji detalj kraljevskog venčanja: U kapeli Svetog Džordža jedno mesto bilo je prazno, ono najbliže mladencima

Pored vojvode od Kembridža, najbliže oltaru, niko nije sedeo

  • 2

Bilo je mnogo predivnih trenutaka na kraljevskom venčanju princa Harija i Megan Markl. Poput onog kada je Hari po prvi put video svoju mladu kako hoda ka oltaru ili kada je mladoženja zaplakao pred oltarom ili kako je princ Džordž odneo svu slavu... Ali, skoro niko nije primetio najdirljiviji emotivni detalj velikog dana.

O ovoj venčanici je maštala skoro svaka devojčica dok je sanjala o svom princu (FOTO) (VIDEO)

U prvom redu sa mladoženjine strane sedeli su princ Vilijam i Kejt Midlton, kao i princ Čarls i njegova supruga Kamila. Ali bilo je jedno prazno mesto pored vojvode od Kembridža, najbliže oltaru. Mnogi su spekulisali da su na taj način hteli da uključe u ceremoniju i pokojnu Harijevu majku, princezu Dajanu.

Pored princa Čarlsa su dva slobodna mesta, na jedno je kasnije seo Vilijam, Foto: Tanjug/AP
Pored princa Vilijama bilo je jedno prazno mesto, Foto: Tanjug/AP
Počast Dajani odata i bidermajerom i šlepom na venčanici, Foto: Tanjug/AP

Ali, to nije jedini pomen na nju na veliki dan njenog sina i Megan Markl. CNN je izvestio da je mladin šlep bio dugačak isto koliko i Dajanin kada se udala za Čarlsa, 1981. godine. Buket koji je nosila Megan Markl bio je pun nezaboravaka, dok je kapela bila ukrašena belim ružama, što je sve omiljeno cveće pokojne princeze Dajane.

MEGAN DOBILA DAJANINE DIJAMANTE

Ceremoniji su prisustvovale i Harijeve tetke, kao i ujak. Hari je od nekoliko majčinih dijamanata dao da se načini verenički prsten za Megan, a ranije je rekao kako smatra da bi se njegova majka i buduća supruga dobro slagale.

Hari je imao samo 12 godina kada je njegova majka poginula u Parizu pre više od 20 godina i otvoreno je pričao o tome koliko dugo mu je trebalo da se pomiri s tim.

VIDEO: Britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl izgovorili su danas sudbonosno "da"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sara

    20. maj 2018 | 08:38

    Bas kraljevsko vjencanje ,jednostavnije od svih,lepse.

  • Mlj1228

    20. maj 2018 | 13:46

    Nije bilo samo jedno mesto prazno , bilo je jos jedno , a to je za Meganinog oca ,koji nije hteo , navodno nije mogao , prisustvovati vencanju cerke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA