≫ 

Dobro veče, vatrogasci, zaglavilo mi se nešto u analnom otvoru

Vatrogasci u Nemačkoj prolaze specijalnu obuku na kojoj uče kako pomoći kod nezgoda sa seks igračkama

  • 5

Na seminaru u Drezdenu pod nazivom "Mehaničke nezgode" šesto vatrogasaca je učilo kako sigurno da uklone seks igračke i razna druga seksualna pomagala.

Vibrator, lisice i bič u jutarnjem programu: Branka Blek Rouz uživo upoznala naciju sa seksualnim pomagalima i svojim dubokim dekolteom (VIDEO)

Vatrogasci u Nemačkoj prolaze specijalnu obuku na kojoj uče kako pomoći kod nezgoda sa seks igračkama. Na ovom pomalo bizarnom kursu vatrogasci će učiti kako da uklone zaglavljene prstene na penisu ili da izvuku predmete iz analnog otvora.

Foto: Telegraf

Kurs je organizovan zbog sve više hitnih poziva muškaraca čije su seksualne igrice otišle u neželjenom smeru. Tako su na primer u jednoj od hitnih intervencija vatrogasci pomogli čoveku čiji je penis zapeo u grlić boce, dok su u drugom incidentu pomogli čoveku kojem je igla zaglavila u mokraćnom otvoru.

Na seminaru u Drezdenu pod nazivom Maschinenunfaelle ( u prevodu: Mehaničke nezgode) savladali su tehnike sigurnog uklanjanja seks igračke i druga pomagala sa ili iz raznih delova tela. Tako je nekih 600 profesionalnih vatrogasaca, između ostalog, prisustvovalo demonstraciji na kojoj su učili kako brusilicom skinuti erekcijski prsten s umetnog penisa.

Foto: Tanjug / AP

Prilikom pokazne vežbe, muškost je od iskri zaštićena pokrivačem koji služi kao štit i pastom za sprečavanje opekotina koja može apsorbirati zagrejavanje i do 4000 stepeni.

Zatim se između penisa i prstena stavlja špatula i prsten se sigurno i bezbolno brusilicom otpili s penisa, a cela procedura traje petnaestak minuta, tvrde stručnjaci.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA